9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ostanite doma i ne brinite za trgovinu: NTC Shop ima rješenje

Ekonomija

Comments 0

Ostanite doma i ne brinite za trgovinu: NTC Shop ima rješenje

Autor: Antena M

  • Viber

Iskoristite mogućnost onlajn kupovine putem sajta https://www.ntcshop.me/  itako izbjegnite izlazak iz kuće i čekanje u redovima a opet budite snabdjeveni svim neophodnim namirnicama.

Kako su kazali iz ove kompanije, registracija je veoma jednostavna a poručeni artikli na vašu adresu stižu u roku od 24 sata.

"Podsjećamo da su naročito ugrožena kategorija stariji sugrađani pa zato iskoristite priliku i poručite namirnice za roditelje, prijatelje i sve one kojima je pomoć potrebna. Mogućnost poručivanja i plaćanja namirnica za bližnje u Crnoj Gori imate i iz inostranstva a isporuka će biti izvršena na adresu u Crnoj Gori, takođe u roku od 24 sata. Za sve koji iz dijaspore brinu za svoje najmilije, ovo je idealan način da se osigurate da će ostati kod kuće i imati sve neophodne životne potrepštine.

Prilikom trgovine u NTC onlajn prodavnicama plaćanje možete izvršiti platnim karticama ili pouzećem. Imate mogućnost i plaćanja na rate. Korisnici NLB banke koji posjeduju kartice sa mogućnošću plaćanja na rate, mogu to učiniti na 12 mjesečnih rata. Korisnici CKB i Podgoričke banke imaju mogućnost plaćanja na 3 rate, dok koricni mPay aplikacije mogu putem mobilnog telefona odložiti plaćanje do sljedećeg Mtel računa.

NTC Shop vam nudi širok izbor svih potrebnih namirnica i to po najpovoljnijim cijenama. U ponudi, pored osnovnih potrepština, možete pronaći svježe meso i piletinu, ali i školski pribor, poljoprivrednu apoteku, bijelu tehniku i mnoge druge artikle. Za sve kupce koji trguju putem NTC internet prodavnice obezbijeđeni su popusti na brojne artikle. Važno je, kako navode iz kompanije, da svi ostanu kod kuće jer virus je borba svih nas i može se pobijediti isključivo zajedničkim djelovanjem i strogim poštovanjem pravila.

Sve dodatne informacije dobićete i pozivom na broj call centra: +382 68 889 050

Kompanija NTC preuzeima sve mjere predostrožnosti kako bi zaštitili kupce koji naručuju online.

Zato, budite odgovorni! Ostanite doma i čuvajte sebe i svoje porodice a mi ćemo se pobrinuti za vašu trgovinu", poruluju iz NTC Shop-a.

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR