23 °

max 24 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Naimenovano rukovodstvo Zavoda za zapošljavanje

Ekonomija

Comments 0

Naimenovano rukovodstvo Zavoda za zapošljavanje

Izvor: Mina business

Autor: Antena M

  • Viber

Upravni odbor (UO) Zavoda za zapošljavanje (ZZZ) danas je, na prvoj sjednici u novom sazivu, naimenovao nove članove tog organa upravljanja, kao i vršioca dužnosti direktora institucije. 

Na osnovu rješenja Vlade sa sjednice u petak, novi predsjednik UO Zavoda je Aleksandar Šipčić, dok su dva nova člana tog organa predstavnici Vlade, Jelena Sekulić i Marko Ćipović.

„Predstavnica Unije poslodavaca (UPCG) u UO Zavoda i dalje će biti Suzana Radulović, a Unije slobodnih sindikata (USSCG) Sandra Obradović“, navodi se u saopštenju Zavoda.

Novi UO je, na konstitutivnoj sjednici, za vršioca dužnosti direktora Zavoda naimenovao Davida Perčobića, a prethodno je konstatovao ostavku Gzima Hajdinage, koji je na toj funkciji proveo 18 mjeseci.

Perčobić je gotovo sedam godina bio pomoćnik direktora Zavoda. On je vodio brojne međunarodne projekte, vrijedne preko 21 milion USD, uključujući rad sa drugim organizacionim jedinicama, koordinaciju sa državnim i međunarodnim institucijama i pružanje stručne podrške. 

„Kao iskusan profesionalac sa velikim iskustvom u međunarodnom upravljanju projektima, igrao je ključnu ulogu u različitim inicijativama na visokom nivou čiji je cilj promovisanje razvoja ljudskih resursa i zapošljavanja“, navodi se u saopštenju. 

Mandat UO traje četiri godine, a direktora Zavoda pet godina.  

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR