11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šest osoba u pritvoru zbog okupljanja u tuđem stanu i kršenja zabrane kretanja

KORONAVIRUS

Comments 1

Šest osoba u pritvoru zbog okupljanja u tuđem stanu i kršenja zabrane kretanja

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

Osnovni sud u Podgorici odredio je pritvor za šest osoba ( P.P., B.N., E.F., I.K., A.N. i P.J. ) nakon što su uvaženi optužni prijedlozi da se sumnjiče da su izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

"Optužni predlog podnijet je protiv dva lica (P.P. i B.N.) zbog kršenja zabrane okupljanja u stanu lica koja nisu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. Državni tužilac je saslusao ova lica, rješenjem odredio zadrzavanje najduže do 72 sata, a nakon toga u zakonskom roku podnio Osnovnom sudu u Podgorici predlog za određivanje pritvora i optužni predlog protiv P.P. B.N.", prenosi Pobjeda.

Optužni predlozi podnijeti su i protiv E.F, I.K, A.N. i P.J. jer su suprotno zabrani napustili objekte stanovanja poslije 19 sati.

"Državni tužilac je saslusao ova lica, rješenjem odredio zadržavanje najduze do 72 sata, a nakon toga u zakonskom roku podnio Osnovnom sudu u Podgorici predlog za određivanje pritvora i optužni predlog protiv E.F. , I.K.,A.N. i P.J.".

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Duki

Podrzavam ovakve mjere jer je to jedini nacin da se obuzdaju nesavjesni i neodgovorni gradjani,samo jos da budu izrecene adekvatne kazne.