10 °

max 12 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zdravko Čolić ''pokidao'' Arenu

Izvor: Foto: Live production

Kultura

Tag Gallery
Comments 1

Zdravko Čolić ''pokidao'' Arenu

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Eksplodirala je u petak i subotu Arena od pozitivne energije i moćnog glasa legendarnog Zdravka Čolića.

Prepuna hala obožavalaca i poštovalaca bila je uz najveću zvijezdu Balkana na svakom od četiri održana koncerata, poslije kojih je i zvanično oborio rekord i postao pjevač sa najviše rasprodatih Arena.

Ali tu nije stao. Svoju vjernu publiku na istom mjestu čeka na još dva rasprodata nastupa 27. i 28. decembra, na kojima će sa istim žarom zapjevati.

Fanovi su počeli da dolaze već od 18 sati kako bi zauzeli najbolja mjesta i uživali u neprolaznim hitovima svog omiljenog pjevača, vječitog dječaka, koji u sedmoj deceniji pjeva jednako poletno, snažno i zanosno kao i na početku karijere.

Došli su sa svih strana kako regiona tako i svijeta. Stotine kilometara nijesu spriječile Zdravkove fanove da i po hladnom vremenu pohrle u Beograd. 

Kada Zdravko Čolić izađe na scenu, cijela dvorana se ispuni posebnom energijom, publika horski peva svaku riječ, bez greške, a svi se između sebe osjećaju kao porodica.

Obje večeri počeo je vatreno sa „Produži dalje“, nastavio u brzom ritmu sa „Mjerkam te mjerkam“, „Čija je ono zvijezda“, a već na „Ti živiš u oblacima mala“ sve je prštalo od energije u Areni.

Dvije balade “Loše vino” i “Svadbarskim skokakom” otpjevao je uz pratnju muzičara, fenomenalnih producenata i njegovih vjernih dugogodišnjih saradnika i prijatelja, Vojislava Aralicu i Nikšu Bratoša. A i ovoga putu raspršili su vatru u Areni i bubnjari Dragoljuba Đuričića.

I tako su se nizali hitovi tri i po sata. Veče je završio pjesmom „Kuća puna naroda“ . Iako nova, ova balada uvukla se pod kožu svima, a riječi „Pjesmama da zagrlim vas“ ostvarile su se kako Zdravku tako i hiljadama ljudi koji su bili sa njim četiri večeri zaredom.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Saša

Zdravko Čolić je srpska kulturna baština ali isto tako i regionalna.On je dokaz da se pošten rad isplati.Narod to prepoznaje i za života mu je odao priznanje.Svaka čast Anteni M koja zbog toga što prati Zdravka.