24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počeo sastanak Milatovića sa predstavnicima izbornih lista

Parlamentarni izbori 2023

Tag Video
Comments 0

Počeo sastanak Milatovića sa predstavnicima izbornih lista

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović razgovara sa predstavnicima lista koje učestvuju na parlamentarnim izborima o ključnim temama za dalji razvoj države.

Na sastanak koji se održava u Vili Gorica nijesu došli nosilac izborne liste koalicije “Za budućnost Crne Gore” Milan Knežević, nosilac liste Socijaldemokratske partije Crne Gore Nikola Đurašković, kao ni nosilac liste "Pravda za sve" i Vladimir Leposavić.

Milatović je ranije u pozivnom pismu nosiocima lista naveo da će politički dijalog biti intenziviran nakon parlamentarnih izbora 11. juna.

On je rekao da je, osim pokretanja međustranačkog dijaloga, cilj sastanka i unapređenje političkog ambijenta u kom se održavaju izbori i jačanje povjerenja u izborni proces.

Pored toga, kako je dodao Milatović, sa sastanka će biti poslata snažna poruka opredijeljenosti svih izbornih lista da, promovisanjem različitih programskih ponuda i realizovanjem fer kampanje, doprinesu daljem demokratskom sazrijevanju crnogorskog društva.

"Građani zaslužuju ovaj čin zrelosti političkih lidera i odlučnosti da kroz dijalog i fer političke odnose demonstriramo novi vid političke kulture i demokratski kapacitet, pa da i na taj način pošaljemo dobru poruku kako građanima, tako i našim međunarodnim partnerima“, navodi se u pismu Milatovića.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR