7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završeno sezonsko čišćenje zelenih pijaca "Pobrežje" i "Bazar"

Izvor: Foto: PG Biro

Podgorica

Comments 0

Završeno sezonsko čišćenje zelenih pijaca "Pobrežje" i "Bazar"

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nakon što je završeno sezonsko čišćenje Stočne, pijace upotrebljavane robe i Kamionske pijace, zaposleni u Službi za održavanje higijene pijačnih objekata i implemantaciju HACCP standarda, završili su i sezonsko čišćenje pijaca u Tržnim centrima "Pobrežje" i "Bazar", saopšteno je iz PG Biroa. 

"Sezonsko čišćenje, koje se radi svake godine, najmanje po 2-3 puta, podrazumijeva detaljno pranje i čišćenje svih tezgi, odvoda, kanala, podova i stakla. Ujedno je ovlašćena firma Ekosaniteko, izvršila dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju pijace, što se redovno obavlja najmanje 4 puta godišnje", navode u saopštenju. 

Prethodno su radnici Službe za tehničko održavanje objekata okrečili ova dva pijačna objekta.

Šest pijačnih objekata kojima gazduju "Tržnice i pijace" svakodnevno održavaju zaposleni u Službi za održavanje higijene i implementaciju HACCP standarda.

Od 2016. "Tržnice i pijace" posjeduju Sertifikat kojim se potvrđuje da je Analiza rizika kritičnih kontrolnih tačaka u Društvu u skladu sa normom HACCP.

"To dokazuje da je naše poslovanje i održavanje objekata u potpunosti usaglašeno sa međunarodnim propisima i standardima u ovoj oblasti. Posjedovanje ovog Sertifikata podrazumijeva redovne kontrole od strane Instituta za certificiranje sistema, kao i pravljenje polugodišnjih izvještaja o realizaciji i praćenju kritičnih kontrolnih tačaka. Za čišćenje objekata koriste se isključivo produkti koji ne štete zdravlju i bezbjedni su za korišćenje na mjestima gdje se prodaju prehrambeni proizvodi", dodaje se u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR