Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

I danas pune ruke posla za "Čistoću"

| Postavio/la: Jelena Ćetković

I danas pune ruke posla za "Čistoću"

Kao posljedica obilnih padavina na Skalinama su, nakon povlačenja vode, ostale velike količine otpada, koji je rezultat nesavjesnog odnosa pojedinaca. Stoga su ekipe Čistoće danas angažovane i do sada je uklonjeno pet kesa raznog otpada, navedeno je u saopštenju.

"S obzirom na jako nepristupačan teren, nije bilo moguće ukloniti sav otpad, zbog čega ćemo ove poslove nastaviti i sjutra.Uklanjanje lišća sa javnih površina i danas se obavlja pojačanim intenzitetom. Ekipe su raspoređene u svim djelovima grada, a pojačane aktivnosti danas su sprovođene na Zabjelu, Starom aerodromu, u blokovima V, VI i IX, dijelu grada preko Morače i naselju Konik gdje je samo duž Ulice Španskih boraca sakupljeno 60 kesa raznog otpada", navedeno je u saopštenju.

Osim ovih aktivnosti, shodno operativnom planu, uz angažovanje mehanizacije ekipe Ćistoće su, kako navode, redovno angažovane i na čišćenju nelegalno formiranih odlagališta otpada oko kontenjera, a pražnjenje kontenjera obavlja se shodno utvrđenoj dinamici.

Ostavi komentar

0/300