14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
“Prva dama berlinske elektronske scene” – Anja Schneider dolazi u Podgoricu

Podgorica

Tag Video
Comments 0

“Prva dama berlinske elektronske scene” – Anja Schneider dolazi u Podgoricu

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Glavni grad i organizacija Konektor će i u ovoj godini nastaviti sa posvećenim radom na organizaciji žurki u podgoričkom Kolektoru. Pored namjere da kulturna ponuda Grada bude bogata, a  samim tim i raznovrsna, dodatan motiv za rad na ovom projektu su i te kako pozitivne rakcije prevashodno mladih ljudi koji su ljubitelji elektronske muzike, a koju odnedavno mogu čuti i u Podgorici, saopšteno je iz PG biroa.

"Prvo druženje u 2020.godini pod nazivom „Connect your love“ zakazujemo za 14.februar, kada nam u goste dolazi prva dama berlinske elektronske scene Anja Schneider.

Schneider je u muzičkom svijetu prepoznata kao „neumorna kreativna snaga“ i jedna od ličnosti koje su izuzetno posvećene radu u ovoj industriji. Zanimljiv je podatak da karijeru nije započela za DJ pultom, već u radijskoj kabini kao voditelj prestižne underground muzičke emisije „Ples ispod plavog mjeseca“ (Dance Under The Blue Moon) na Fritz FM Radiju u Berlinu, gdje je njen program bio „odgovoran“ za uvođenje generacija Berlinaca u svijet elektronske muzike.

Kao suvlasnica izdavačke kuće „Mobilee“ odigrala je ključnu ulogu u razvoju karijera mnogih umjetnika. Njen „sluh“ za otkrivanje izvanrednih talenata, postao je jedno od obilježja njenog uticaja, pa je tako dala platformu za imena kao što su Maya Yane Coles, Solomun, Nicole Moudaber, mnogo prije nego što su postali ono što su danas. Nakon 12 godina je napustila „Mobilee“, pokrenula je novi projekat SoUs Music i objavila novi album pod nazivom SoMe. Ovaj rad predstavlja uticaje cijelog spektra  elektronske muzike i njeno najbolje i najličnije djelo  u karijeri.

Dokaz za njen uspjeh su izdanja koja su već stalni hitovi na plesnim podijumima širom svijeta i sveprisutni su na muzičkim čartovima, a mi vas pozivamo da 14.februara njenu energiju osjetimo u Kolektoru", navodi se u saopštenju.

Domaću podršku ovog puta činiće DJ Proximus i Slobodan Popović PS.

Ulaznice od srijede 15. januara možete potražiti u lokalima Hugo Bar & Kitchen u Bokeškoj ulici i Lounge & Wine Bar Forest u City Kvartu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR