10 °

max 15 ° / min 9 °

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bazen u sklopu SC "Morača" nakon generalnog čišćenja sjutra ponovo otvoren

Podgorica

Comments 0

Bazen u sklopu SC "Morača" nakon generalnog čišćenja sjutra ponovo otvoren

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Natkriveni vaterpolo bazen u sklopu SC "Morača" koji je zbog održavanja i generalnog čišćenja od 1. januara bio van funkcije, sjutra će ponovo početi da pruža usluge korisnicima u skladu sa dnevnim rasporedom rada i kućnim redom na bazenima, saopšteno je iz Glavnog grada. 

"U prethodnim danima se pristupilo kompletnom čišćenju školjke bazena, plaže bazena, svlačionica i ostalih sadržaja na zatvorenom vaterpolo bazenu u cilju što kvalitetnije pripreme za rad u narednom periodu. Sve aktivnosti su sprovedene na osnovu Pravilnika o sanitarno – tehničkim i higijenskim uslovima, kao i uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od  javno – zdravstvenog interesa i Odluke o obaveznoj primjeni standarda i tehnološkom režimu rada na Gradskim bazenima", navodi se u saopštenju. 

Takođe, završena je kontrola ispravnosti i funkcionalnosti rada svih sistema za grijanje i klimatizaciju kao i kontrola rada sistema u filterskoj stanici, ali i higijensko krečenje i uređenje svih prostorija na zatvorenom vaterpolo bazenu.

"Podsjećamo, ulaz na bazen besplatan je za djecu do pet godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5 do 12 godina cijena iznosi euro, dok odrasle osobe za sat korišćenja bazena plaćaju 2,5 eura.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat, iznosi 4 eura, mjesečni paket od 10 ulaza po sat košta 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura.

Cijena karte za 30 ulaza od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura.

Početkom prošle godine Sportski objekti su u rad pustili sistem elektronske prodaje ulaznica i kontrole ulazaka na gradske bazene, koji podrazumijeva prodaju kodiranih ulaznica svim zainteresovanim građanima i korisnicima škole plivanja", navode u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR