15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konkurs podrške kreativnom preduzetništvu: Startovali prvi izlagači

Podgorica

Comments 0

Konkurs podrške kreativnom preduzetništvu: Startovali prvi izlagači

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Prvi pobjednici Konkursa podrške kreativnom preduzetništvu, projekat realizovan od strane Glavnog Grada, Delta City-ja i Strategista, otvorili su svoje štandove za sve zainteresovane danas u Delta City-ju, saopšteno je iz PG biroa.

DigitalBee sa interaktivnom igricom Tangram za djecu i Kreativna zona grada sa svojim šatorima biće prisutni u centralnom atrijumu Delta City-ja od 15. januara do 29. februara ove godine.

Sekretar Sekretarijata za preduzetništvo Glavnog grada Kemal Grbović je ovom prilikom istakao da Glavni grad i Sekretarijat vrijedno rade na realizaciji programa aktivnosti koje se odnose na stimulisanje preduzetništva u Podgorici, kako u fazi start up-a tako i u daljoj fazi razvoja biznisa.

” Jedan od takvih programa i mjera je i zajednički projekat koji upravo realizujemo u partnerstvu sa PC Delta City i agencijom za marketing i komunikacije ” Strategist”. Pobjednici konkursa za kreativno preduzetništvo će tokom 2020. godine besplatno dobiti centralni štand u delti gdje će prodavati i prezentovati svoje proizvode. U cilju dalje podrške svi dobitnici imaju na raspolaganju i finansijski paket u iznosu od 2.000 e kao i komunikacionu strategiju za dalji razvoj i promociju biznisa. U ovoj godini planiramo niz aktivnosti na jačanju preduzetništva kroz projekte Mladi preduzetnici, Žene u preduzetništvu…”, zaključio je Grbović.

“Podrška realizovana kroz ovaj projekat za dalji razvoj naših ideja znači puno – ne samo da će naši proizvodi dobiti veću vidljivost kroz prisustvo u najprometnijem shopping mall-u u zemlji, već smo kroz sredstva dobijena od Glavnog grada mogli dalje razvijati svoj proizvod kako bismo ga pripremili za izlaganje, a sve će biti krunisano marketinškom strategijom na kraju našeg boravka u Delti,” rekle su pobjednice konkursa.

Podsjećamo, najkreativniji preduzetnici koji su odabrani na konkursu koji je realizovan krajem decembra prošle godine bili su: Shimppo, Irena Vuković, Studio Ribizla, Green Studio, Hiron Creative Lab, Neda Jovanović i Tina Mišljenović, Digitalbee, Pletent-buba factory, Kokoro, Cegerica i Virjanka.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR