14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Komunalna policija, inspekcija i pripadnici Službe zaštite i spašavanja nesmetano obavljaju svoje zadatke

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Komunalna policija, inspekcija i pripadnici Službe zaštite i spašavanja nesmetano obavljaju svoje zadatke

Autor: Antena M

  • Viber

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković obišao je danas pripadnike više službi koje su svakodnevno na terenu, saopšzeno je iz PG biroa.

"Pripadnici Komunalne policije danas su bili raspoređeni po svim važnijim lokacijama širom grada, a kako je ovom prilikom istakao načelnik ove Službe Miloš Novović, u nešto većoj mjeri kontrole se sprovode posebno u blizini tržnica, gdje se građani još uvijek kreću zbog potrebe snabdijevanja namirnicama. Konstatovano je da se naši sugrađani uredno pridržavaju svih preporuka i naredbi, te je još jednom naglašena izuzetna odgovornost stanovnika Podgorice, koji su pravi primjer svim stanovnicima Crne Gore u ovom dijelu", navodi se u saopštenju.

Vuković je obišao i pripadnike Službe zaštite i spašavanja, koji u okviru svakodnevnih aktivnosti vrše dezinfekciju javnih površina, sa posebnim akcentom na površine u blizini objekata zdravstva.

Kako je istakao Goran Janković, komandir Službe zaštite, svakodnevno se vršiti dezinfekcija oko Kliničkog centra, Domova zdravlja, apoteka, poslovnih banaka, i na svim mjestima gdje se može okupiti malo veći broj ljudi.

"Pripadnici Komunalne inspekcije radili su na redovnom suzbijanju nepropisnog parkiranja na više lokacija u gradu. Načelnik ove službe, Branislav Radusinović, upoznao je gradonačelnika sa aktivnostima koje trenutno sprovodi ova služba i naglasio još jednom neophodnost poštovanja saobraćajnih propisa, što je posebno važno u ovakvim situacijama, budući da se mora osigurati nesmetan pristup sanitetskim vozilima domova zdravlja ili hitne pomoći, kao i svim ostalim vozilima za hitne intervencije.

Vuković je zahvalio svim zaposljenima u sistemu Glavnog grada koji ulažu napore da, bez obzira na situaciju, sve funkcioniše redovno.

Podsjećamo, gradonačelnik je u pretohodnom periodu obišao radnike svih službi i preduzeća kako bi im pružio podršku za predan rad i u ovim uslovima, lično zahvalio i uvjerio se da poštuju propisane preporuke i preventivne mjere izdate od strane nadležnih zdravstvenih institucija i uprave Glavnog grada, a sve u cilju sprječavanja širenja koronavirusa", piše u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR