9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Otuđene letve sa klupa iz novog parka u centru Podgorice

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Otuđene letve sa klupa iz novog parka u centru Podgorice

Autor: Antena M

  • Viber

Nesavjesni i neodgovorni pojedinci otuđili su letve sa klupa koje su u centru Podgorice ugrađene prije nepunih mjesec dana, saopšteno je iz PG biroa.

"Glavni grad i „Zelenilo” d.o.o. Podgorica uložili su velike napore da jedan davno zaboravljen i nefunkcionalan prostor između ulica Slobode, Vučedolske, Njegoševe i Karađorđeve, učine ljepšim i da našim sugrađanima omoguće da svoje slobodno vrijeme provede na kvalitetan način sa svojom djecom.

Nažalost, nesavjesni i neodgovorni pojedinci otuđili su letve sa klupa koje su na ovoj lokaciji ugrađene prije nepunih mjesec dana.

Stoga najoštrije osuđujemo uništavanje mobilijara u novosagrađenom parku u Bloku N, u centru grada,  i poručujemo da ćemo i u ovim izazovnim trenucima za naš grad, državu i društvo koristiti sva raspoloživa sredstva u borbi protiv svakog oblika vandalizma u Podgorici.

Ovom prilikom još jednom apelujemo na građane da čuvaju imovinu svog grada i svaki vid ovakvog ponašanja prijave nadležnim organima kako bismo zajedno uspjeli da naš grad učinimo boljim i ljepšim mjestom za život.

Podsjećamo da su u prethodnom periodu na meti nesavjesnih  pojedinaca bili gradski parkovi, zelene površine, novogodišnji ukrasi, gradske česme, fontane, javna rasvjeta, kao i brojni drugi sadržaji za čiju obnovu su Glavni grad i nadležna preduzeća uložili značajna sredstva koja su mogla biti namjenski potrošena", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR