11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počinje nova manifestacija Fitness dani Podgorice

Podgorica

Comments 0

Počinje nova manifestacija Fitness dani Podgorice

Autor: Antena M

  • Viber

Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada organizuje novu manifestaciju Fitnes dani Podgorice, saopšteno je iz PG biroa.

Kako je navedeno, u saradnji sa fitnes centrima sa područja glavnog grada, uz podršku njihovih licenciranih trenera tokom ovog ljeta na nekoliko lokacija održavaće se treninzi na otvorenom, koji će biti besplatni.

Ceremonija otvaranja zakazana je za 25. jun na Trgu nezavisnosti sa početkom u 19 sati, gdje će se prigodnim programom predstaviti svi učesnici ovog interesantnog projekta.

"Želimo na ovaj način da “oživimo” naše parkove tokom ljeta, zainteresujemo građane za trening, rekreaciju i promovišemo zdrave stilove živote", istakao je Miloš Antić, pomoćnik sekretara za kulturu i sport Glavnog grada.

Nakon toga, svakog četvrtka do kraja avgusta, na vrhu Gorice i u sklopu Avanturističkog parka, u Njegoševom parku i u parku na Kruševcu (kod dvorca Petrovića) biće organizovan raznovrstan dvočasovni program za sve generacije.

“Pozivamo vas da, uz poštovanje socijalne distance i pridržavanje mjera NKT-a, dođete da treniramo zajedno na svježem vazduhu, u naljepšem ambijentu naše Podgorice”, zaključuje Antić.

Partneri na ovom projektu su: Bemax arena gym, Star fitness, Haydana’s fitness and health, Fitness studio Xenia, Fitness club Soko gym, Sportsko rekreativno društvo PG sport, Sportsko rekreativno društvo Podgorica, voda Suza i Proteini.si.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR