17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Počele pretkvalifikacije za izgradnju postrojenja za prečićavanje otpadnih voda u Podgorici

Podgorica

Comments 0

Počele pretkvalifikacije za izgradnju postrojenja za prečićavanje otpadnih voda u Podgorici

Autor: Antena M

  • Viber

Gradsko preduzeće "Vodovod i kanalizacija" Podgorica danas je raspisalo pretkvalifikacioni poziv za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, postrojenja za tretman mulja i postrojenja za inseneraciju mulja, odnosno najznačajnijeg segmenta projekta „Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici”, saopšteno je iz PG biroa.

"Poziv za odabir izvođača radova koncipiran je po principu dvostepenog tenderskog postupka. Prvi korak je pretkvalifikaciona procedura, koja omogućava da se sagleda tehnički i finansijski bonitet zaineresovanih kompanija i da se na taj način koncipira drugi krug, odnosno krug kvalifikacija, gdje se razmatraju konkretne ponude izvođača prema Glavnom gradu i KfW njemačkoj razvojnoj banci, kao partneru na projektu.

U prethodnom periodu pokazano je veliko interesovanje od strane reniomiranih kompanija za realizaciju ovog projeta, a Komisija za ocjenjivanje ponuda će izvršiti pregled dostavljene dokumentacije, što ima za cilj da kompanije koje ispune pozivom tražene kriterijume budu pozvane u drugi kvalifikacioni krug", piše u saopštenju.

Krajnji rok za predaju prijava je 7. avgust 2020. godine do 11:00 sati na adresu: Vodovod i kanalizacija, Ulica Zetskih vladara bb Podgorica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR