11 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čistoća nabavila električna vozila - trokolice

Podgorica

Comments 0

Čistoća nabavila električna vozila - trokolice

Autor: Antena M

  • Viber

Za potrebe obavljanja redovnih aktivnosti, gradsko preduzeće “Čistoća” DOO, nabavilo je tri nova teretna električna vozila - trokolice. Nova vozila, pored značajnog unapređenja rada ovog privrednog društva, doprinose i očuvanju životne sredine, s obzirom na to da je riječ o vozilima na električni pogon. Trokolice će, prema planu, biti korišćene u Staroj varoši, centru grada i park šumi Gorica.

Podsjećamo, gradsko preduzeće „Čistoća” DOO već posjeduje elektročistilicu i električni mobilni usisivač, koji se koriste za redovno čišćenje i održavanje javnih površina, te ovo predstavlja nastavak ulaganja u opremu na elektro pogon.

Gradsko preduzeće „Čistoća“ DOO nastavlja da vodi redovnu brigu o higijeni javnih površina u Glavnom gradu. Tokom vikenda organizovano je i više akcija čišćenja, te su sanirane problematične lokacije na području Opštine u okviru Glavnog grada - Golubovci. Uklonjen je nepropisno odložen otpad u selima Goričani, Anovi, Dubrava – Zeta i Trešnjica, kao i u selima Ljajkovići, Mitrovići, Berislavci, Srpska i Bijelo Polje. Takođe, akcija čišćenja organizovana je i na Cijevni.

Apelujemo na građane da komunalni i druge vrste otpada odlažu na za to predviđena mjesta i na taj način daju svoj doprinos očuvanju životne sredine.

Podsjećamo, mobilno reciklažno dvorište omogućava građanima da svakog dana, od 9 do 19 časova, pravilno odlažu otpad koji produkuju u svojim domaćinstvima. Trenutna lokacija mobilnog reciklažnog dvorišta je u ulici Novaka Miloševa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR