14 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 12°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mašković: Bahato ponašanje službenika Uprave za inspekcijske poslove

Izvor: Miloš Mašković, X

Podgorica

Tag Gallery
Comments 0

Mašković: Bahato ponašanje službenika Uprave za inspekcijske poslove

Autor: Antena M

  • Viber

Pogledajte kako Uprava za inspekcijske poslove pravda bahate službenike, poručuje predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

"Ranije sam ukazao na nepropisno i bahato parkiranje službenika Komunalne policije, koji se, očigledno, ovako parkiraju ohrabreni od strane svojih nadređenih. Valjda tako stvari funkcionišu u “oslobođenim” gradovima", navodi Mašković.

Nada se da reagovanje Uprave za inspekcijske poslove (UIP) u odnosu na njegove pritužbe neće završiti samo pravdanjem ponašanja službenika.

"Već da će rezultirati odgovarajućim postupcima u vezi sa bahatim ponašanjem koje ne služi na čast ni osobama koje su vozilom upravljale, a ni Glavnom gradu i njegovim građanima, čije interese, valjda, svi zastupamo.

U vezi s tim dostavio sam još nekoliko dokaza o nepropisnom parkiranju istog vozila i zatražio ponovno izjašnjenje UIP-a, kako bi javnosti objasnili da li su službenici uvijek „prinuđeni“ da se parkiraju nepropisno na parking mjesta za osobe sa invaliditetom, na sred ulice ili pak na dva parking mesta. Sramota", zaključio je Mašković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR