12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nikolić: Kampanja aboliranja lica sa potjernice

Politika

Comments 3

Nikolić: Kampanja aboliranja lica sa potjernice

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Opozicione stranke i njima bliski mediji, svjesno ili nesvjesno, već dvadesetak dana učestvuju u kampanji aboliranja lica osumljičenog za kriminalna djela, sakrivajući činjenicu da je riječ o očajničkoj borbi čovjeka sa potjernice da izbjegne pravne posljedice za djela koja mu se stavljaju na teret, poručuje poslanik DPS-a Andrija Nikolić. 

"Razumijemo da tabloidno izvještavanje, koje se bazira na tračevima, neistinama i klevetama može da diže rejtinge medija. Takođe znamo da one stranke koje su vječiti gubitnici, vide tračak nade u očajnom bjeguncu koji se skriva od pravde. Da ne spominjemo apologetske video uratke i saopštenja, kojim pojedini opozicionari iskazuju divljenje biznis sposobnostima čovjeka koji nema odgovor na pitanje, šta je uradio sa novcem deponenata u njegovim bankama.

Potpuno je jasna strategija nekog ko izbjegava suočavanje sa zakonom, predstavljajući se kao politički disident, ne bi li za sebe obezbijedio amnestiju od neke nove, njemu ‘zahvalne’ vlasti", rekao je Nikolić. 

Međutim, nameće se pitanje, koji to interes, tako snažno motiviše medijsko-opozicioni blok da žmuri i ćuti o krivičnim djelima za koja tužilaštvo tereti bjegunca od pravde, te da piše afirmativno o tom licu, iako su ga do prije samo nekoliko mjeseci tretirali na potpuno suprotan način, dodaje on. 

"Nadajmo se da su u pitanju samo politički interesi, a ne organizovana logistička podrška odbrani lica sa potjernice", poručuje Nikolić.

Podsjetimo, dio medija danas je objavio i da je biznismen Duško Knežević preko Atlas banke pokrivao lične račune predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića. 

Đukanović je juče, komentarišući niz optužbi Kneževića, poručio da je sve što ima stekao legalno te da ''ovdje imamo problem sa čovjekom čiji su interesi povrijeđeni i koji misli da može pobjeći od pravde.''

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Patriote

@Egoista,Tadija te tuzi tadija ti sudi,takvo je nase tuzilastvo,Djevije marovic,mugosa stjepovic zasto nijesu u pritvoru ako je ovo pravna drzava i coravi gluvi svi vide kako funkcionise nase tuzilastvo zarobljeno i sluzi samo jednoj partiji DPS sve jasno i kristalno ,dace bog uskoro ce svanuti .

Egoista

@Patriote,shvati da za sve imamo tuzilastvo i zakon.Zakon je jednak za sve. Kod nas najvise galame bas oni Koji su krivicno gonjeni.Imamo Knezevica koji nije dostupan,imamo df koji bi se rado otarasio 16. Oktobra. I naravno imamo opoziciju koja samo zna da ble.i.Daj neka radi tuzilastvo svoj posao.

Patriote

Nikom nije jasno zasto ovi iz DPS-a uvjek kada je gusto i kada se uhvate u razne kriminalne radnje ,uvjek govore postujemo drzavu postujemo istitucije ma sve postuju sami sebe demantuju ,postuju sve patriote a oberucke opustosise ovu drzavu sve zivo pokradose ito sve krupne ribe.