8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krapović i Bulatović traže od premijera da smijeni Pavla Radulovića

Politika

Comments 1

Krapović i Bulatović traže od premijera da smijeni Pavla Radulovića

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Predsjednici Opštinskih odbora Demokrata i Crnogorske, Dragan Krapović i Vladimir Bulatović, traže od premijera Duška Markovića da razriješi ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića zbog divlje gradnje u strogom centru Budve, na šta su ukazivali više puta do sada.

Iako je zabrana gradnje za prvu i ekskluzivnu zonu stupila na snagu još 15. maja, radovi na dograđenom objektu sa južne strane hotela “Budva” su bili intenzivni u proteklom periodu, te se očekuje, da će objekat uskoro početi da radi, prenosi RTV Budva.

Krapović, je na današnjoj konfereciji za novinare kazao da ovaj slučaj ilustruje ponašanje i ophođenje države prema jednom vrlo bitnom i najvrednijem resurusu.

Kako bi hronološki pojasnio, kako je dodao, na koji način radi Ministarstvo gospodina Radulovića i Vlada na čijem je čelu gospodin Marković, Krapović je podsjetio da je 15. marta ove godine, Komunalna policija Budva prijavila nelegalnu gradnju na ovom lokalitetu.

Nakon te konferencije, kako je dodao, ministar Radulović je obavijestio javnost da su donijeta rješenja o zabrani gradnje i rušenju na predmetnoj lokacji, kao i da je pokrenut postupak, upućena žalba, ali da smo mi, prema njegovim riječima, civilizovana zemlja i da se ne može tek tako rušiti.

Bulatović je rekao da su ovo stvari na koje ni lokalna samouprava ni Opšinski odbor Crnogrske ne žele da ćute, jer je ovo, kako je dodao, inflagrantno kršenje svih zakona koji regulišu i određene oblasti u našem životu.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Andjela

Krapovicu, sto drugu dozvoliti na Bulevar da ogradi solister ono ruglo, zna se ciji su stanovi na gornjim spratovima! zgrada pocinje ovako - 0 pa + 0 -1+1 -2 +2 tako da dodje do normalnoh spratova vrti se da zgrada je sestospratnica ! Najveci spijun i manipulator u Budvu!