14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Marković putuje za Azerbejdžan

Politika

Comments 0

Marković putuje za Azerbejdžan

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković putuje popodne u Baku u višednevnu zvaničnu posjetu Republici Azerbejdžan na poziv predsjednika Kabineta ministara Novruza Mamadova.

Kako je saopšteno, Marković će tokom posjete sastati sa visokim zvaničnicima Azerbejdžana i učestvovati u radu Poslovnog foruma Crna Gora – Azerbejdžan koji će okupiti predstavnike poslovne zajednice dviju država.

"Posjeta predsjednika Markovića Republici Azerbejdžan biće prilika za dalju afirmaciju dobrih političkih odnosa dviju država i produbljivanje privrednih veza uključujući oblasti energetike, turizma, poljoprivrede, digitalizacije, obrazovanja, nauke, kulture i sporta", navedeno je u saopštenju. 

Tokom posjete biće održana II sjednica Mješovite komisije za ekonomsku saradnju Crne Gore i Azerbejdžana kojom kopredsjedava ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

"Naša zemlja će na Poslovnom forumu Azerbejdžan – Crna Gora, koji zajedno organizuju Privredna komora Crne Gore i Azerbejdžanska fondacija za promociju izvoza i investicija – AZPROMO, promovisati Crnu Goru kao atraktivnu investicionu i turističku destinaciju", zaključeno je u saopštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR