13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Izabran novi OO DPS Tivat: Sa 63% novih članova u još brži i dinamičniji razvoj Tivta

Politika

Comments 0

Izabran novi OO DPS Tivat: Sa 63% novih članova u još brži i dinamičniji razvoj Tivta

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Opštinska konferencija DPS Tivat na kojoj je izabrano je 59 članova novog OO DPS Tivat od čega je 63% novih članova, 38% žena i 20% mladih održana je juče.

Sjednici je prisustvovao koordinator za Tivat ispred Predsjedništva DPS-a Crne Gore Predrag Nenezić, Goran Jevrić ispred Izvršnog odbora, ostali gosti iz OO DPS Budva, Bar i Kotor kao i predstavnici koalicionih partnera.

U uvodnom izlaganju Predrag Nenezić je naveo da je DPS u Tivtu uvijek imala stabilnu partijsku strukturu, koja je bila dominantan činilac vlasti svih prethodnih godina i to je stvorilo temelj za uspjeh koji je Tivat ostvario.

"Zahvaljujući mudroj politici DPS-a i razvojnoj politici Vlade Crne Gore, a posebno zahvaljujući viziji predsjednika Mila Đukanovića, Tivat je postao najbolji primjer brzog, ali i održivog razvoja i transformacije grada u globalno poznatu turističku destinaciju"- naglasio je Nenezić.

kako je dodao, u  periodu od 2012. ostvaren je i impresivan rast povjerenja glasača u DPS od preko 65% tokom sva tri izborna ciklusa, na kraju kojeg je osvojena i apsolutna vlast u proteklom četvorogodisnjem periodu. Do tog uspjeha se došlo, kako je ocijenio, i zahvaljujući domaćinskom upravljanju gradom posljednjih dvije decenije.

On je takođe istakao da svi uspjesi koje je DPS ostvario u Tivtu neće u profesionalnom smislu opustiti lokalno rukovodstvo. "Moramo biti inovativni, proaktivni, prepoznati izazove i riješavati ih" - zaključio je Nenezic.

Predsjednik OO DPS Tivat Siniša Kusovac istakao je u svom govoru da ostvareni rezultati na lokalnim, parlamentarnim i predsjedničkim izborima obavezuju i te rezultate treba braniti i poboljšati kroz stalno unapređivanje komunikacije sa biračima.

"Ugaoni kamen našeg uspjeha je dobro organizovan partijski rad kroz jačanje strukovnih djelova partije kao što su Savjet mladih, ŽAD i MO, koji su se pokazali kao najvažnije karike u predizbornim aktivnostima" - naglasio je Kusovac. 

Nakon opštinske izborne konferencije DPS u Tivtu, obilježen je i Dan Partije, a Nenezić se osvrnuo na dinamičan dosadašnji razvojni put Tivta, podsjetivši na početak 90-ih godina, kada je neka druga politika upravljala Tivtom i prijetila da na duži period zaustavi razvoj grada.

''Tada smo živjeli u jednom vremenu medijskog mraka kada nam mnoge istine nisu bile dostupne, a mnoge zablude servirane kao spasenja. Zato Tivat sa svojom dugom tradicijom multietničkog, multikulturalnog i multivjerskog  grada na najbolji način razumije i podržava uređenje pitanja slobode vjeroispovijesti kao jednog od važnih stubova trajne obnove države Crne Gore"- istakao je Nenezić i poželio uspješan rad novom Opštinskom odboru DPS Tivta, koji ima važan zadatak očuvanja i unapređenja dostignutih rezultata.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR