10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuksanović: Potrudićemo se da opravdamo ukazano povjerenje

Politika

Comments 0

Vuksanović: Potrudićemo se da opravdamo ukazano povjerenje

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

U Tivtu je juče održana prva sjednica Središnjeg odbora Hrvatske građanske inicijative pod predsjedavanjem Adrijana Vuksanovića, a čiji su članovi: Ilija Janović, Zvonimir Deković, Josip Gržetić, Blanka Radošević Marović, Ljilja Velić, Miroslav Franović, Mihael Bilafer, Filo Biskupović, Drago Kovačević, Mato Krstović, Tanja Grabić, Dijana Milošević, Dragan Marstijepović, Irena Grandis, Matej Grgurević i Dalibor Petrović.

Predsjednik HGI - ja je na sastanku istakao da će se truditi da opravda ukazano povjerenje, jer nova funkcija zahtijeva trud, predanost i timski rad.

Takođe je istakao koliko mu je bitno sačuvati sve vrijednosti,  koje je ova Stranka tokom 17 godina njegovala, ali svakako ima prostora za određene promjene u cilju daljeg napretka. Veliki izazov, kako je rekao, slijedi na lokalnim izborima iduće godine te prilika za neke nove poduhvate i ciljeve.

"Precizirane su nadležnosti pojedinih članova Središnjega odbora u cilju podizanja stranačke infrastrukture na veći nivo. Sagledana je politička situacija u kotorskoj i tivatskoj Opštini te su planirane određene aktivnosti u cilju približavanja građanima i rješavanju određenih problema. Data je puna podrška potpredsjedniku Opštine Tivat Iliji Janoviću u rješavanju infrastrukturnih problema u Tivtu, koji su u njegovoj nadležnosti, kao i prezentiranju Stranke u svim aktivnostima u kojima je on zastupljen. Izraženo je zadovoljstvo promocijom Kotorskog misala i pohvaljen je rad Zvonimira Dekovića, koji je najzaslužniji za njegovo štampanje", navodi se u saopštenju.

Središnji odbor je istakao značaj što u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava ima visokopozicioniranu Blanku Radošević Marović, koja se na kvalitetan način bavi korpusom prava, što je od velikog značaja za Hrvate u Crnoj Gori.

"Date su instrukcije svim članovima najvećeg organa Stranke u pripremi kampanje za predstojeće lokalne izbore u Tivtu, kao i formiranju Foruma mladih i Foruma žena. Nepodijeljeno je mišljenje da novi politički kontekst zahtjeva nove oblike komunikacije sa građanima i novi vid promocije Hrvatske građanske inicijative", zaključuje se u soapštenju. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR