Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pavićević: Budvansku vlast direktno ruši Andrija Mandić, zamrznućemo inicijativu

| Postavio/la: Marija Mitrović

Pavićević: Budvansku vlast direktno ruši Andrija Mandić, zamrznućemo inicijativu

Predśednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je da je svim građanima Crne Gore sada jasno da budvansku vlast direktno ruši lider DF-a Andrija Mandić.

“Danas smo mogli da pročitamo prepisku na osnovu koje je svakome jasno da je Andrija Mandić taj koji piše prljava pisma o političarima iz drugih stranaka i podmeće ih funkcionerima svoje stranke. Mandić je taj čiji je interes da se sruši budvanska vlast i Crnogorska neće dozvoliti da gospodin Mandić taj cilj i ostvari”, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da će predložiti budvanskom odboru Crnogorske da zamrzne inicijativu za izlazak iz budvanske vlasti dok se ne utvrdi da li će časni funkcioneri DF-a iz Budve, poput gospodina Vujovića, uspjeti da spriječe lidere svoje stranke iz Podgorice da sruše vlast u Budvi.

“Zamoliću svoje prijatelje i kolege iz našeg budvanskog odbora da zamrznu privremeno inicijativu za izlazak Crnogorske iz budvanske koalicije kako bismo spriječili Andriju Mandića da radi svojih interesa koji se tiču saradnje sa DPS-om u Podgorici sruši vlast Budvi. Sada je jasno da Mandić, a za njim i Knežević i Medojević ruše opoziciono jedinstvo i tako jedino pomažu DPS-u. Ovo je trajna kompromitacija za gospodina Mandića i uz trunku obraza momentalno bi trebalo da podnese ostavku na sve političke funkcije koje vrši”, zaključio je Pavićević.

Komentari

Draško,

Lijepo ja rekoh da će ova "crnogorska" slagati, misle da su ljudi blesav i pa da vjeruju njihovim lažima.

Boško Agram,

Ostaje u vlasti sa pravim i časnim četnicima, sa dna kace, jer im, jadnima, podmeće gazda - lažni četnik i prikriveni NATO+EU čo'ek - koji bi možda i da sarađuje sa Crnogorcima nauštrb velike Srbije i Rusije. Zove mu se stranka Crnogorska. Hoće li se raspasti ta stranka više? Ima li Crnogoraca tamo?

Ostavi komentar

0/300