11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate da vrate mjesto u Odboru

Politika

Comments 16

Demokrate da vrate mjesto u Odboru

Izvor: Dnevne novine

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Demokrate moraju da ustupe mjesto Posebnom klubu poslanika u Odboru za sveobuhvatnu reformu izbornog zakonodavstva, kazao je poslanik Aleksandar Damjanović i dodao da ostaje pri zakonitom putu.

Administrativni odbor Skupštine razmatraće u ponedjeljak zahtjev Posebnog kluba poslanika da Aleksandar Damjanović bude član Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornih zakona, ali će ovaj klub prihvatiti mjesto samo ukoliko Demokrate ostanu bez jednog člana Odbora. Damjanović je sinoć Dnevnim novinama ponovio svoj stav da ne pristaje na bilo kakve političke ustupe i da insistira na zakonitosti.

"Ostajem pri zakonitom putu, a to je da se ispravi nezakonitost i da Posebnom klubu poslanika pripadne mjesto u Odboru, što znači da Demokrate moraju da ustupe to mjesto. Nakon toga, mi se više nećemo miješati u kombinacije koje Demokratska Crna Gora dogovori sa Demokratskom partijom socijalista. Ipak, ovo je prvi korak ka rješenju problema”, kazao je Damjanović za Dnevne novine.

Komentari (16)

POŠALJI KOMENTAR

Svetlana_TV

Vidjeli smo sposobnost i strucnost Demokrata u Kotoru. Ova partija mora jos mnogo da radi na svom usavrsavanju, ako misli da se odrzi na politickoj sceni.

Kapetan

Svi cuvaju svoje fotelje, a do juce pljuvali Dps i izbjegavali svaki vid saradnje. Jasno je da opozicija nikad do kraja ne ostaje dosljedna svojim stavovima.

Dunja

Opozicija nikad nece moci da se ujedini, a samim tim nikad nece moci da budu konkurencija Dps-u, koja svih ovih godina svojim radom opravdava nase povjerenje.