15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Podgorica: Izvještaj potvrđuje brojne uspjehe i politička ostvarenja DPS-a

Politika

Comments 0

DPS Podgorica: Izvještaj potvrđuje brojne uspjehe i politička ostvarenja DPS-a

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Na večeras održanoj sjednici Odbora DPS Podgorice, kojom je predsjedavao predsjednik Časlav Vešović, razmatrana su kongresna dokumenta Demokratske partije socijalista Crne Gore, saopšteno je iz DPS-a.

U sklopu javne rasprave, koja je organizovana povodom pripreme za održavanje VIII Kongresa, članovi Odbora, kao i predsjednici mjesnih odbora DPS Podgorice, imali su priliku da daju  komentare i prijedloge za izmjene i dopune nacrta Programa, Statuta i Izvještaja o radu, dodaje se u saopštenju.

''Ocijenjeno je da predloženi nacrti predstavljaju odličnu platformu za nastavak uspješnog  vođenja politike koja će omogućiti još veći ekonomski i demokratski razvoj, kao i doprinijeti još boljoj organizaciji DPS u susret budućim izazovima. Komentarišući Izvještaj o radu, Odbor je zaključio da on najbolje potvrđuje i svjedoči o brojnim uspjesima i političkim ostvarenjima DPS-a, koji su za posljedicu imali i  razvoj naše društvene zajednice''- saopšteno je iz DPS-a.

Odbor će, kako je zaključeno, do 20. oktobra, saglasno prethodno donijetim odlukama, nastaviti sa evidentiranjem prijedloga i sugestija članova i simpatizera DPS-a Podgorice, zahvaljujući kojima će se, kako se nadaju, obogatiti sadržaj kongresnih dokumenata.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR