Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DPS Tivat: Bićemo i dalje najjača partija u Crnoj Gori

| Postavio/la: Jelena Ćetković

DPS Tivat: Bićemo i dalje najjača partija u Crnoj Gori

Sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Tivat održana je sinoć u proširenom sastavu.
 

Na sjednici je, kako je saopšteno, vođena konstruktivna rasprava o Nacrtima kongresnih dokumenata, odnosno o Izvještaju o radu Partije između VII i VIII Kongresa, Statutu Partije, kao i o Programu rada za naredni četvorogodišnji period.

Na Nacrt statuta članovi Opštinskog odbora dali su određene primjedbe koje će, u skladu sa akcionim planom, biti dostavljene Glavnom odboru na dalje razmatranje i postupanje, navedeno je u saopštenju. 

"Opštinski odbor je jednoglasno ocijenio da su dostavljeni dokumenti o kojima se raspravljalo i koji će biti usvojeni na Kongresu partije, a koji će se održati 30. novembra ove godine, garantuju da će Demokratska partija socijalista i dalje biti najjača partija u Crnoj Gori".

Takođe, razmatrani dokumenti, kako navode, predstavljaju dobru podlogu za nastavak uspješnog vođenja politike kojom se omogućava dalji ekonomski i demokratski razvoj države i garantuje prosperitet svih građana Crne Gore.

U drugom dijelu sjednice, predsjednica Opštinskog odbora DPS-a Tivat, Jovanka Laličić informisala je članove o predstojećim partijskim obavezama i aktivnostima, s posebnim značajem na pripremi partijske infrastrukture za predstojeće redovne lokalne izbore u Tivtu, koji će biti održani početkom 2020, zaključeno je u saopštenju. 

Ostavi komentar

0/300