15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ističe rok za rad Odbora, poslanici danas o produženju?

Politika

Comments 0

Ističe rok za rad Odbora, poslanici danas o produženju?

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Za podne je zakazana sjednica Odbora za izbornu reformu. Opozicija traži da se ponovo razmatra pitanje adresa birača, odnosno da se numerišu sve ulice jer vjeruju da one bez broja mogu da vode ka nepravilnostima. DPS i državni organi poput Ministarstva unutrašnjih poslova i Državne izborne komisije tvrde da adrese bez broja ne utiču na vođenje biračkog spiska.

Ono što je izvjesno, kad je posrijedi Odbor za izborne reforme, jeste istek njegovog roka. 15. novembar je datum koji je ranije dogovoren kao finalni a gotovo nijedna izmjena nije usvojena. Pitali smo, hoće li poslanici tražiti produžetak roka – odgovor nam je dao član Odbora Ervin Ibrahimović.

"Mislim da ćemo se ova dva dana odrediti hoćemo li produžiti rok. Smatram, međutim, da bi više trebalo da se usredsredimo na kvalitet rada Odbora nego na rokove a vjerujem da je to jasno i mojim kolegama", kazao je Ibrahimović za Antenu M.

Na prošloj sjednici, podsjetimo, pridruženi član Odbora, Dragan Koprivica ispred NVO sektora, predložio je da se rad prolongira do 31. decembra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR