8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dogovorena saradnja odbornika Ljujića, Furtule i Raosavljevića

Politika

Comments 0

Dogovorena saradnja odbornika Ljujića, Furtule i Raosavljevića

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Na zajedničkom sastanku predstavnika dva Opštinska odbora Demokrata i Ujedinjene Crne Gore, je postignut dogovor o zajedničkoj saradnji i sinhronizovanim aktivnostima odbornika Marka Ljujića, Bojane Furtula i Nikole Raosavljevića, u pripremi i nastupima na sjednicama lokalnog parlamenta, saopšteno je iz Demokrata.

U zaključcima sa jučerašnjeg sastanka navodi se da troje odbornika zajedničke aktivnosti trebaju unaprijediti konkretnim djelovanjem.

"Dakle, pored zajedničkih nastupa u lokalnom parlamentu, u narednom periodu će se unaprijediti njihove aktivnosti zajedničkom saradnjom. U toku dosadašnjeg rada pomenutih odbornika, građani Bijelog Polja su prepoznali pravo opoziciono djelovanje koje je isključivo usmjereno u rješavanju konkretnih potreba i problema.

Samim tim, intencija i namjera je da se građanima ponudi odgovorna i beskompromisna politika koja će se zasnivati u interesu građana i nekolaboraciji sa vlašću", kaže se u saopštenju.

Danas se iz Bijelog Polja, kako su naglasili, šalje poruka o minimumu zajedničkog djelovanja i saradnji zdravih opozicionih snaga svima u Crnoj Gori, koja je isključivo usmjerena protiv odnarođene trodecenijske vlasti DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR