8 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Zakon o slobodi vjeroispovijesti je PR Đukanovića i Markovića

Politika

Comments 6

Demokrate: Zakon o slobodi vjeroispovijesti je PR Đukanovića i Markovića

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Nakon što je premijer Duško Marković poručio da je odluka Demokrata da napuste Odbor za izmjenu izbornog zakonodavstva očigledan politički marketing te stranke, oglasile su se Demokrate. 

Ako je Demokratska partija socijalista  pomislila da će joj Zakon o slobodi vjeroispovijesti opet biti pogonsko gorivo za novi izborni proces i bježanje od izbornih reformi, ovoga puta se preračunala, saopštio je Dženan Kolić, poslanik Demokratske Crne Gore.

"Zakon o slobodi vjeroispovjesti je izborni PR predsjednika Crne Gore i DPS Mila Đukanovića i premijera Crne Gore i zamjenika predsjednika DPS Duška Markovića, što je kako dodaje, potpuno jasno i građanima Crne Gore i međunarodnoj zajednici", kazao je Kolić.

"Iza namjere da se podizanjem atmosfere nacionalnih i ideoloških tenzija pobjegne od sveobuhvatnih reformi izbornog zakonodavstva, stoji veoma prepoznatljiv rukopis DPS-a", poručio je Kolić. 

"...I da zaključim, kao i sve druge ideološke kukavice, kad nemaju odgovor na predložena rješenja, na 16 zakonskih projekata, kada ih uhvatimo u manipulacijama, kada dokažemo da su simulirali rad na izbornim reformama, kada je čitav svijet saznao da DPS nema niti jedno jedino rješenje za izborno zakonodavstvo, kada su svi opozicioni koordinatori skupštinskih radnih odbora završili svoj posao, Marković je po nalogu svog šefa gurno Zakon koji svađa muslimane sa pravoslavcima, katolike sa muslimanima, Crnogorce sa Albancima, Srbe se Bošnjacima… Pa su tako, zajedno sa svojim šefom i svojim neformalnim koalicionim partnerima otpočeli sezonu uvreda i najprimitivnijih gadosti, sa jedne strane na račun muslimana, a sa druge strane na račun Srba. Dosta je bilo", poručio je, između ostalog, Kolić.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

marta

A sta rade ove Demokrate sa svojim glupostima sta je ovo

Planinka

Napustite vise i ne vracajte se!

Miško

Da Demokrate rade, koliko se kroz medije provlace, velika bi podrska bili Dps-u u unapredjenju ove drzave i njenih zakona.