10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kemp: Sva pitanja rješavati mirnim putem, nema mjesta nasilju u demokratiji

Politika

Comments 1

Kemp: Sva pitanja rješavati mirnim putem, nema mjesta nasilju u demokratiji

Izvor: Nova M

Autor: Antena M

  • Viber

Pitanja vjere i identiteta duboko su vezana za ljudska prava i moraju se rješavati na miran i konstruktivan način, kazala je u razgovoru za Novu M britanska ambasadorka Alison Kemp. Napominje da nasilju i podsticanju na to nema mjesta u demokratiji. Kemp navodi da ambasada pomno prati sva desavanja u Crnoj Gori na svim poljima.

"Na kraju 2019. crnogorski Parlament je usvojio neke ključne zakone, uključujući religiju, rad, državne simbole, Montenegro airlines. Implemantacija ovih zakona uticaće na socijalnu koheziju, ekonomski rast. Osim toga, važna imenovanja, uključujući Vrhovnog državnog tužioca i Specijalnog tužioca, biće ključna za vladavinu zakona i borbu protiv korupcije. Velika Britanija će pomno pratiti ta dešavanja. Pitanja vjere i identiteta su duboko vezana za ljudska prava. Pozivam sve da to riješavaju na miran i konstruktivan način. Nasilju i podsticanju na to nema mjesta u demokratiji", poručila je Kemp.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

KK

Thank You Mrs. Camp. You are our real friend and you will protect us from our enemies. Please, don't let them to set the fire of war, killing and destruction again like they did in Croatia, Bosnia and Kosovo !