9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pavićević: Čučka nije napustio Crnogorsku zbog neslaganja sa mnom

Politika

Comments 8

Pavićević: Čučka nije napustio Crnogorsku zbog neslaganja sa mnom

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević negirao je navode da je bivši funkcioner Crnogorske Miodrag Čučka napustio Crnogorsku zbog ličnog neslaganja sa politikom predsjednika stranke.

“Miodrag Čučka je ostavku podnio još u decembru, na sjednici Predsjedništva stranke i to iz ličnih razloga. To je tako objavljeno i na sajtu stranke. Ova lažna vijest je konstrukcija novinara i pojedinih izvora iz stranke. Sramota je da se ime Miodraga Čučke koristi za neke obračune u kojima on ne želi da učestvuje”- izjavio je Pavićević.

Čučka napustio Crnogorsku: Sve je izgubilo smisao

Pavićević je rekao da je ponosan što je imao priliku da sarađuje sa Miodragom Čučkom i da zajedno zagovaraju ideje Crnogorske jer su te ideje budućnost Crne Gore.

“Ponosan sam i na demokratičnost i pluralnost koja se sve vrijeme njeguje u Crnogorskoj. Ponosan sam i na ostvarenja koja smo u poslednje dvije godine postigli. Mnogi bi u svom djelovanju mogli da se ugledaju na ovaj model. A Miodragu Čučki sam zahvalan i za njegov politički doprinos i za prijateljstvo koje imamo”- izjavio je Pavićević.

Komentari (8)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Nije vrijedan nikakvog komentara,ali ipak moram reći,ovakvi su najgora vrsta izdajnika.Šta je sa Purkom,krije li se i on iza mantijaša?

Misko

Kao sto smo pretpostavljali o ovom liku da je ubacen ka trojanski konj srpske klero-fasisticke srpske politike u CG,da rovari sa ustavnim patriotizmom,asimilacijom Crnogoraca i jacanje SPC po dubini i sirini!

nik

@Rade Saglasan sa Vašom porukom dodajem: Da se gubi tamo okle je došao. Da ne Bruka svoje slavne pretke koji su ginuli za slobodu CG svoje jedine domovine.