15 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
OO DPS Budva: Stižu naznake da bi se Crnogorska mogla vratiti na pravi put

Politika

Comments 0

OO DPS Budva: Stižu naznake da bi se Crnogorska mogla vratiti na pravi put

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Nakon mnogo lutanja, iz Crnogorske partije stižu naznake da bi se mogli vratiti na pravi put, poručuju iz budvanskog DPS-a. 

"Koaliciona neposlušnost u parlamentu kada nijesu podržali antidržavne inicijative, bojkot litija za navodnu odbranu svetinja, dokaz su da osim Pavićevića, većina funkcionera ipak nije spremna da, za dio kolača u vlasti, pod noge baci sve ono što im je zapisano u nazivu.

U predizbornoj kampanji su obećavali građanima Budve razvoj, a neprincipijelni ulazak u vlast pravdali entuzijazmom da budu korektiv iste. A onda su završili u čvrstom zagrljaju Demokrata, maltene služeći im kao megafon u odbrani neodbranjivog. Kruna njihove saradnje bilo je pojavljivanje lidera Crnogorske partije na saboru u Nikšiću. Izgleda da je to ipak prelilo i onako prepunu čašu unutar partije koja se nekada zaklinjala na vječnu ljubav Budvi i Crnoj Gori.

Vjerujemo da su posljednja dešavanja rezultat svijesti o posljedicama dubokog razočaranja jednog dijela članova i birača koji su im 2016. poklonili povjerenje, ali i svijesti o tome da im bez ozbiljnih reformi ne treba ni da učestvuju na narednim izborima.

Očigledno su u Crnogorskoj partiji shvatili da im partija tone sve dublje i svakim danom gubi svoje funkcionere i simpatizere, dok Pavićevic uživa u ulozi političkog potrčka Alekse Bečića, od kojeg očekuje poslanički mandat nakon izvjesnog penzionisanja Crnogorske partije", navedeno je u saopštenju DPS-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR