7 °

max 12 ° / min 4 °

Petak

28.02.

12° / 4°

Subota

29.02.

12° / 0°

Nedjelja

01.03.

12° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 12°

Srijeda

04.03.

15° / 11°

Četvrtak

05.03.

14° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Nikšić: Za pravo, čast i slobodu Crne Gore

Politika

Comments 2

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

DPS Nikšić: Za pravo, čast i slobodu Crne Gore

"Nije dugo prošlo, a evo nama još jednog nažvrljanija od družine nikšićkog DF-a  i opet nas dobro zabaviše. Kažu, oni kliču Crnoj Gori. Tragikomično. Vi koji je rušite i iznutra i svani, vi koji je devastirate, vi koji njenu zastavu palite usred Beograda, vi koji ste pokušali izvršiti državni udar i po njoj krvavo kolo voditi"- navedeno je u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Kako dodaju iz DPS-a to su poklici, ali vandalski, rušiteljski, usklici jada i bijesa što ''vam se država zove Crna Gora, a ne Velika Srbija.''

Ali, kako poručuju, buka i bijes sa sobom nose i osudu. Osudu i u pravnom i ljudskom smislu.

''Presude su vam od Zakona stigle, a od građana Crne Gore, redovno vam se ispostavljaju na izborima.  I upravo zbog naše Crne Gore, u kojoj ima mjesta i za vas takve kakvi ste, molimo vas da prestanete da branite i nju i njenu zastavu. Jer da je do vas, ne bi je ni bilo.

Ne bi danas bili gdje smo – na evropskom putu, putu razvoja, gdje smo od jedne od najnerazvijenijih republika SFRJ postali najrazvijeniji pretendent za članstvo u EU''- navode iz DPS-a Nikšić.

Da je, kako smatraju u DPS-u, do DF-a, sigurno ni mir u Crnoj Gori ne bi bio očuvan, u vrijeme kada se svuda okolo zveckalo oružjem. Ne bi bio, smatraju, očuvan ni multietnički sklad, kojim se i te kako ponosimo.

''Bole vas naše pune sale i mladih i starih. Bole vas naši ljudi, poput Kapela, kako ga nazvaste, koji je opet poput onog čuvenog Kapela, dobar strateg i vođa jednog sjajnog tima, zvanog Opštinski odbor DPS Nikšić.

A koliko nas patosirate svojim saopštenjima i radom, govore brojni izborni ciklusi i rezultati. Ko je tu u knock – down, prosudiće građani, kao i kome se odbrojavaju sekunde političkog života.

 Na kraju, i opaska da vjerovatno ova „patosirajuća“ saopštenja, družini iz DF-a piše neka agentura iz druge države, o čemu govori nevješto izbjegavanje ekavice. Zato, svako tamo đe mu srcu milije, a mi ćemo nastaviti ovdje, da se borimo za pravo, čast i slobodu Crne Gore''- zaključeno je iz DPS Nikšić.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Śole

@Kao i uvjek, SETI se ti čedo da vam je ovo ko zna koji atak na CG. Zato nije DPS taj koji nas dijeli i homogenizuje nego vi koji litate i vičete "ovo je Srbija", "Kosovo je srce CG", crtate trobojke, ... No pasaran! Dok god se ponašate anticrnogorski mi nećemo mijenjati DPS!

Kao i uvjek

DPS kao i uvjek izmislja neprijatelje i dijeli narod vec godinama u c gori svi to vide! Vrijeme ce pokazati svoje sve je ovo providno pred svake izbore zavadjate narod treba zabranit dps partiju koja vec 30 gd rusi ovu drzavu i krade setite se koliko ima samo afera od budve pa redom Koverta,marovic