7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović danas u Briselu

Politika

Comments 2

Đukanović danas u Briselu

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović otputovao je u Brisel gdje će večeras učestvovati, na poziv predsjednika Evropskog savjeta Šarl Mišela, na neformalnoj večeri za lidere država Zapadnog Balkana, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta. 

Neformalnoj večeri prisustvovaće i predsjednica Evropske komisije Ursula fon der Lejen, visoki predstavnik EU za vanjsku politiku Žosef Borelj kao i Andrej Plenković premijer Hrvatske predsjedavajuće EU.

 Đukanović će se sjutra sastati  sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom i predsjednicom Evropske komisije Ursulom fon  der Lajen.

"Kasnije popodne, Đukanović će učestvovati na donatorskoj konferenciji za pomoć u rekonstrukciji Albanije nakon razornih zemljotresa koja se organizuje pod pokroviteljstvom predsjednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen. Na donatorskoj konferenciji učestvovaće države članice EU, partneri sa Zapadnog Balkana, predstavnici drugih zemalja kao i međunarodne institucije, uključujući UN i Svjetsku banku".

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Lena

@Marko On ce biti kriv?Ajde ne lupetaj.Sram vas sve bilo,jer je on jedino svijetlo i jako u ovoj zemlji.Sjedite i cekate da vam on sve zavrsi.Bijedan komentar onog koji je uvijek svim i svacim nezadovoljan.Posebno kad je Djukanovic u pitanju.

Marko

Sami ti setaj po svijetu. Clanovi partije ti koji su neki rukovodioci uzivaju u komforu dok nam drzavu pljuju i napadaju njih briga. Ne cinite nista sta bi trebali dok druga strana hoce da vas satre. Sjutra ako izgubite na izborima svi izgubismo multietnicku i gradjansku cg jedini za to ces biti ti