13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Određen redosljed na glasačkom listiću

Izvor: Radio Tivat

Politika

Comments 0

Određen redosljed na glasačkom listiću

Izvor: Dnevne novine/CdM

Autor: Antena M

  • Viber

U prostorijama Opštinske izborne komisije u Tivtu juče je obavljeno žrijebanje izbornih lista za lokalne izbore planirane za 5. april, te je odlučeno da pred tivatskim biračima bude sedam izbornih lista.

Kako je saopšteno, izvlačenju su prisustvovali predstavnici svih sedam izbornih lista, a žrijebanjem je rukovodila predsjednica OIK Marija Sijerković.

Kako se navodi, žrijebom je odlučeno da će na glasačkom listiću pod rednim brojem 1 biti izborna lista Grupa birača Goran Božović "Časno i odgovorno za bolji Tivat", dok će pod rednim brojem 2 biti Bokeški forum "Ljudi Boke znaju", na mjestu broj 3 će se naći "HGI. Svim srcem za Tivat!".

Na četvrtom mjestu naći će se SD Ivan Brajović "Tivat mora bolje", dok će se pod brojem 5 biti Koaliciona izborna lista "Narod pobjeđuje".

Na šestom mjestu izborne liste naći će se DPS Milo Đukanović "Zbog Tivta. Za Tivćane!". Na posljednjem, sedmom mjestu izborne liste, naći će se SDP "Odbranimo grad".

Sijerković je prethodno najavila da će OIK rješenjem utvrditi i proglasiti izbornu listu.

"Rješenje je objavljeno na sajtu Opštinske izborne komisije. Takođe, u Komisiji su se saglasili za zvanično obraćanje Nacionalnom koordinacionom tijelu za borbu protiv zaraznih bolesti, za dalje instrukcije u vezi sa održavanjem izbora u Tivtu 5. aprila, ili eventualnog odgađanja. Doneseno rješenje o biračkim mjestima u Tivtu nalazi se na sajtu OIK", saopšteno je iz Opštinske izborne komisije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR