10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović uputio telegram saučešća Makronu

Politika

Comments 0

Đukanović uputio telegram saučešća Makronu

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je telegram saučešća predsjedniku Republike Francuske Emanuelu Makronu.

„Slike koje ovih dana pristižu iz različitih krajeva Evrope i svijeta donose tugu, bol i duboku zabrinutost. Na hiljade izgubljenih života u nama prijateljskim zemljama, uključujući i Francusku Republiku. U ime građana Crne Gore i u svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća, saosjećanja s porodicama preminulih, i prijateljskim francuskim narodom'', navedeno je u telegramu Đukanovića.

Kako je dodao, Evropa je, kao novo žarište zaraze suočena sa najozbiljnijom prijetnjom u novijoj istoriji, uprkos naporima i mjerama koje naše vlade danonoćno preduzimaju i visokom stepenu odgovornosti naših građana.

''Pandemija virusa COVID-19 donosi nesagledive posljedice po naše živote, i stavlja pred izazove najveća dostignuća evropske demokratije. Solidarnost i humanost, saradnja i uzajamna podrška i razumijevanje u teškim vremenima su temelj našeg savezništva i ostaju ohrabrenje za budućnost. U nadi da zajedno što prije budemo u prilici da usporimo i zaustavimo pandemiju, i sačuvamo živote oboljelih, molim Vas da primite izraze mog najvišeg uvažavanja i srdačne pozdrave“,naveo je Đukanović u telegramu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR