15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović čestitao Dan opštine Ulcinj

Politika

Comments 0

Đukanović čestitao Dan opštine Ulcinj

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom Dana opštine Ulcinj, predsjedniku Loru Nrekiću, predsjedniku Skupštine Opštine Iliru Čapuniju, odbornicima i svim građanima Ulcinja.

„Ulcinj sa svojim ljudskim i prirodnim potencijalima, i svojim multietničkim skladom kao istorijskom odrednicom državnog bića Crne Gore, predstavlja važnu kariku u lancu njenog modernog razvoja, jedan od dragulja njene ukupne turističke ponude po kojoj je prepoznatljiva u Evropi i svijetu. Jednako tako građani Ulcinja imaju visoke zasluge u procesu obnove države i ponovnog sticanja međunarodne nezavisnosti, učlanjenja u NATO i približavanja članstvu u Evropskoj uniji, kao i jačanja politike dobrosusjedstva i regionalne saradnje".

I u vanrednim okolnostima uzrokovanim pandemijom koronavirusa građani i rukovodstvo Ulcinja su, kako je navedeno u saopštenu, kao i mnogo puta do sada položili ispit solidarnosti, sloge i zajedništva, što je najbolja garancija sigurne budućnosti za našu zemlju i njene ljude.

"Ostaje nam da zajedno sagledamo kako se sa državnog nivoa može dodatno pomoći da se što bezbolnije saniraju posljedice ovog globalnog izazova u svim sredinama. Najsigurniji put daljeg napretka je valorizacija neiscrpnih resursa vaše opštine u skladu sa principima održivog razvoja i nastavak kvalitetne saradnje lokalne uprave s Vladom i državnim organima.“

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR