7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Povećanje u zdravstvu da bude 38 odsto

Politika

Comments 7

Demokrate: Povećanje u zdravstvu da bude 38 odsto

Autor: Antena M

  • Viber

Poslanica Demokrata Valentina Minić predlaže da zarade zdravstvenim radnicima budu uvećane za 38% (uz 12% koje je već usvojeno) kako bi se, kako je kazala, barem djelimično vratio ugled struci i nauci u ovoj zemlji.

Minić je pitala premijera da li zaista misli da je 15% suštinsko povećanje u trenutnim okolnostima.

"Smatram da je konačno došlo vrijeme da uslišite zahtjeve struke koju ste decenijama unižavali i doveli moje kolege na ivicu egzistencije. Prije 63 dana sa vašom se Vladom sklopio iznuđen dogovor od sramnih 12% povećanja zarade pod izgovorom da novca nema i da će zdravstveni radnici ugroziti budžetsku stabilnost. Tada je, mislili ste, Vuhan daleko. Sada vidimo da su izjave Vaših ministira bile jedna velika neistina i da nakon 63 dana, novca ipak ima", kazala je Minić.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Amateri

Je li bas niste mogli da smislite drugi nacin za prikupljanje poena? Ovaj je toliko providan, a uz to pokazujete kako biste nas brzo doveli do propasti, jer o vodjenju drzave ne znate nista. Ok, povecati plate zdr. radnicima i 100% ali tako sto ce se od vas uzeti plate za 0 radnih sati u parlamentu

Andjela

Svi casini gradjani Crne Gore cijene rad zdrastvenih organizacija, sada kada su na prvoj liniji dje rizikuju svoje zivote! Zasluzuju povecanje ali u mogucnostime nase drzave iz kojim srestava taj vas predlog moze im se omoguciti? Demokrati, ostavite se igre i podmetanja kukavicijeg jajeta!

Povjerenje nula

Uniformisani šarlatani koji Crnu Goru ne zele ali hoce vlast