11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Nova disciplina DPS kampanje zvana “premjesti, pa ponovo otvori”

Politika

Comments 3

Vuković: Nova disciplina DPS kampanje zvana “premjesti, pa ponovo otvori”

Autor: Antena M

  • Viber

Nova disciplina DPS kampanje zvana “premjesti, pa ponovo otvori”. Tako se može okarakterisati jučerašnji i današnji potez uprave Glavnog grada, poručuje Branko Vuković, odbornik Demokrata u Skupštini Glavnog grada.

"Naime, samo formalni gradonačelnik Podgorice je u svom maniru po ko zna koji put otvorio nešto što je već otvoreno i nešto što je već postojalo, pa je tako u nemogućnosti da i ove godine tek tako otvori donjogorički bulevar, otvorio donjogorički spomenik na pomenutom bulevaru", kaže Vuković.

Još dodaje:

"I to nas od njega zaista ne bi čudilo da ovog puta nije prevazišao samog sebe, pa je već postojeći spomenik "Oro" koji se nalazio na Бulevaru svetog Petra cetinjskog uklonio sa te lokacije i premjestio ga na kružnom toku u Donjoj Gorici i tako preko već postojećeg spomenika ponovo uspio da otvori već postojeći bulevar koji je otvoren prošle godine. A naravno gdje je gradonačelnik tu su i slikanja, pa je i ovu priliku iskoristio da napravi par fotografija sa “otvaranja” i da ih uredno podijeli na zvaničnoj stranici Glavnog grada.

Čekamo sledeće izbore i sledeću kampanju, da vidimo da li će samo formalni gradonačelnik u želji da ponovo otvori bulevar prema Tuzima na početku istog postaviti čuvenu kupačicu i sa njom ponovo otvoriti već otvoreni bulevar", zaključio je Vuković. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

nikola

lijepo počupane obrve... za priopćenje nemam želudac...

JA

Šta ste Vi i Vaša partija dobro donijeli gradanima CG, osim što se trudite da sve obesmislite, redovno uzmete nezarađene poslaničke plate i veoma podmuklo lobirate za SPC i Srbiju?