11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Perišić: Srbima nije mjesto u Demokratskom već u građanskom frontu, zajedno sa Crnogorcima

Izvor: SA

Politika

Comments 5

Perišić: Srbima nije mjesto u Demokratskom već u građanskom frontu, zajedno sa Crnogorcima

Autor: Antena M

  • Viber

Srpska Alternativa će sigurno učestvovati na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori planiranim za jesen ove godine, a uskoro će stranački organi donijeti odluku o načinu izlaska, odnosno eventualnom samostalnom nastupu ili koalicionoj saradnji, saopštio je predsjednik partije Svetislav Perišić. 

"Naši potencijalni partneri su sve političke partije osim Demokratskog fronta, čija je politika definitivno direktno uperena protiv interesa srpskog naroda i kao takva za Srpsku Alternativu je apsolutno neprihvatljiva.

Za Srbe u Crnoj Gori bi najbolje bilo da se sa političke pozornice povuku oni koji ga trideset godina predstavljaju i koji su glavni krivci za poziciju u kojoj se danas naš narod nalazi, te takvim činom do sada daju najveći doprinos borbi za prava srpskog naroda, koji bi im bio neizmjerno zahvalan.

Smatram da Srbima nije mjesto u Demokratskom već u građanskom frontu, zajedno sa Crnogorcima, Bošnjacima, muslimanima, Albancima, Hrvatima i svim ljudima dobrih namjera kojima je naša jedina domovina Crna Gora u srcu, a bolji život svih njenih građana primarni interes.

Ubijeđen sam da će srpski narod ovoga puta na mnogo pragmatičniji način birati svoje predstavnike i konačno povesti računa o svojim interesima, a ne kao do sada voditi politiku na mitovima i prošlosti, koja nam ništa dobro nije donijela", navodi on u saopštenju. 



Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Mirko

Sto puta Bravo. Srbi u CG bi imali najvecu sansu kad bi imali ovakve predstavnike.

Fahro

@Jan Pa sve sto je za normalan zivot, za medjusobni zivot, povjerenje, gradjansku jednakost i pogotovo sto je za nasu zajednicku kucu Crnu Goru - TO je za njih izdaja. Izdaja cega samo se to ja pitam.30 godina srbovanja i sta smo dobili? Mi nista a oni 2 izgubljena rata i milione izbjeglica.

Jan

@Milos Ajde da se kladimo da će ova stranka bit proglašena izdajničkom.Čak sam čuo da su već rekli da je ovu stranku formirao DPS.Al vidjet ćemo...