11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: SPC i zvanično podnijela kandidaturu za izbore, srešćemo se 30. avgusta

Politika

Comments 4

DPS: SPC i zvanično podnijela kandidaturu za izbore, srešćemo se 30. avgusta

Autor: Antena M

  • Viber

''Predizborne aktivnosti koje je zvanično započela vidovdanskim mitingom, SPC je nastavila današnjim saopštenjem. U maniru stranačkih organizacija, koje psihološko-populističkim frazama žele da pridobiju glasače, Crkva je konačno ogolila svoje političke namjere'', naveli su u saopštenju iz Demokratske partije socijalista.

Kako je navedeno u saopštenju, licemjerno je da bilo kome drže lekcije o bilo čemu oni koji ne poštuju zakone države Crne Gore, koji su prepoznati po nezakonitom upisu imovine, neplaćanju poreza, po neprijavljenom boravku sveštenika, netransparentnom trošenju ogromnih priloga svojih vjernika, i poslovanju u zoni sive ekonomije.

''Čudi, dakle, kada se već bave socijalnim temama da predmet njihovog interesovanja nikad nisu bili crkveni velikodostojnici koji svojim raskošnim načinom života godinama skandalizuju javnost, i koje građani odavno nazivaju biznismenima, ili tajkunima u mantijama. O skaradnom ponašanju  pojedinaca među njima, i skandalima koji sablažnjuju 'vjerni narod', da i ne govorimo'', saopštili su iz DPS-a.

Jasno je, dodaju, da je posljednjim saopštenjem SPC i konačno podnijela kandidaturu za predstojeće izbore.

''Srešćemo se konačno na političkom terenu 30. avgusta na kome ćete imati prilike da izmjerite svoju snagu, i da i vi shvatite zašto je DPS toliko godina na vlasti'', zaključili su iz DPS-a.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Surovo realan

Mene interesuju komentari ljudi koji samo naslov pročitaju i odmah "drvlje i kamenje" u njihovim komentarima. Naslov i tekst nisu usklađeni...

Dr Crnogorac

Pošto ste podnijeli kandidaturu za izbore, objavite javno po kom kanonskom pravu kao SPC možete da se bavite politikom. Potražite savjet od 300 advokata. Oni će vas dobro usmjeriti u politiku. Najmlađi magistar i doktor nauka u bivšoj SFRJ. Pozdrav iz Beograda svim Crnogorcima.

aleksije marković

Napokon su javno otkrili svoje lice, pravac djelovanja... Popovi nisu nista drugo, već agenti koji su ubačeni u CG da je iznutra rasture. Igraju sa osjećanjuma građana, na njihovu štetu. Nadam se zdravom razumu crnogoraca u odbranu onog njihovog.