Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS Nikšić: Sraman napad na našeg člana zbog crnogorske zastave, nadležni da hitno reaguju

Politika

Comments 11

DPS Nikšić: Sraman napad na našeg člana zbog crnogorske zastave, nadležni da hitno reaguju

Autor: Antena M

  • Viber

Večeras je u Nikšiču fizički napadnut član OODPS-a Nikšić i član SavjEta mladih Vladan Šturanović, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

"Više NN lica presjekli su put Šturanoviću, fizički nasrnuli na njega, nanijeli mu tjelesne povrede i oduzeli crnogorsku zastavu. Ovo je nezapamćeni vandalski čin prema mladom čovjeku, čija je jedina 'greška' što voli svoju zemlju i nosi njenu zastavu. Shvatamo da je vandalizam u krvi oniH koji se više od pola godine bahate ulicama našeg grada, nasrću i gađaju policajce na dužnosti, uništavaju gradski inventar i vrijeđaju sve koji ne misle kao oni.

Njihovo junaštvo i čojstvo pokazali su i večeras, napadajuči u čoporu pojedinca. Pozivamo nadležne organe da otkriju napadače i privedu ih pravdi. Crna Gora je naša kuća i prioritetni naš cilj je da se u njoj svi osjećaju bezbjedno i sigurno. Žalosno je da uoči obilježavanja praznika, kada je Crna Gora ustala u borbu protiv fašizma, oblike fašistoidnog ponašanja imamo opet na našim ulicama.

Ove strukture napadom u hordi na mladog, nezaštićenog čovjeka pokazuju svoju nemoć i šalju poruku da u prvim redovima velikosrpskih nacionalističkih snaga u Crnoj Gori stoje kriminalci i batinaši.

Opštinski odbor DPS Nikšić pruža punu podršku svom članu Vladanu Šturanoviću i i traži hitnu intervenciju nadležnih organa", navodi se u saopštenju.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Ozren

@CG1 CG1 treba da te je sramota da nazivaš jednu bratsku zemlju neprijateljskom.Pitam se koliko braće imaš u Srbiji.Mislim i da ti se preci prevrću u grobu.Ñaravno da osuđujem napad ali i osuđujem govor mržnje koji dovodi do ovakvih ekcesa.

desko

Gospodo iz Vlade CG,vodeci cinioci javnog zivota danasnje Crne Gore ovaj neprijateljski i necasni napad na ovog mladog covjeka rodoljuba i postovaoca svoje domovine-Neka vam posluzi kao velika opomena za puno ozbiljni rad i ponasanje u puno vecem jacanju DRZAVE IZNUTRA .Prijetnja ne mala je vec tu.

58SINDON

Zivjela Crna Gora! Zivjela nasa CRNOGORSKA PRAVOSLAVNA CRKVA