10 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Golubovci preplavljeni nepriličnim plakatima, DPS: Ostavili su trag za sobom, zna se čiji su potpis trobojke

Politika

Comments 2

Golubovci preplavljeni nepriličnim plakatima, DPS: Ostavili su trag za sobom, zna se čiji su potpis trobojke

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Golubovci su jutros preplavljeni nepriličnim plakatima sa imenima članova DPS Glavnog grada i predstavnika vlasti u Golubovcima, a saobraćajna signalizacija je devastirana.

"Najoštrije osuđujemo primitivne uvrede na račun jednog broja članova Demokratske partije socijalista u Golubovcima, i pozivamo nadležne institucije da što prije pronađu aktere koji crtaju mete ljudima i ujedno uništavaju državnu imovinu.

Političko licemjerje ponovo je na djelu. Protivnici naše politike, kukavički, pod velom noći, štampaju i lijepe imena ljudi, koji godinama doprinose razvoju Golubovaca. Nazivati špijunima i pogrdnim imenima ljude koji doprinose razvoju Zete i Podgorice, koji se bore za nove kilometre saobraćajnica, nove obrazovne institucije i bolja radna mjesta, mogu samo oni koji mrze našu zajedničku kuću i koji ne žele njen napredak. Za njih je normalno vrijeđati graditelje i promotere moderne Crne Gore, ali zato svaki dobronamjerni građanin Zete ovaj čin osuđuje", navedeno je u saopštenju podgoričkog DPS-a.

Namjerno ili ne, autori su ostavili trag za sobom, dodaju u saopštenju.

"Trobojke i krst sa četiri ocila su prepoznatljivi simboli, zna se čiji. Poručujemo počiniocima da će ih pravda stići, da će se DPS potruditi da i nakon 30. avgusta ostanu tamo đe im je mjesto. Mi ne možemo drugačije nazvati one koji skriveno i mučki postupaju prema svojim komšijama, ili rade protiv interesa naselja, grada i države do - kukavicama, plaćenicima i izdajnicima", zaključili su u saopštenju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

antifasista

@ms I Zeta ima ostataka fasista ... Politicki nemocni zecani Pipun i plagijator Becic ,pod okriljem noci ...crtaju i " plagiraju" svoju cetnicku proslost

ms

smecari obicni,vjerovatno se ljube sa istim a pod okriljem mraka takve niskosti rade...3,14...