10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Andrija Mandić u Zaostru pozdravljen kao četnički vojvoda

Politika

Comments 4

Andrija Mandić u Zaostru pozdravljen kao četnički vojvoda

Autor: Antena M

  • Viber

Učesnici četničkog skupa koji je prije dva dana održan u Gornjem Zaostru, u blizini Berana, pozdravili su posebnim pozdravom jednog od lidera Demokratskog fronta i šefa izborne kampanje koalicije ,,Za budućnost Crne Gore“ Andriju Mandića, zbog toga što je lider Nove od 2016. godine ,,vlasnik“ četničke povelje ,,Milan Dobrašinović“, koja se dodjeljuje isključivo četničkim vojvodama.

Video u trajanju od 54 sekunde, koji je od juče viralan i objavio ga je portal Standard, vidi se šator pun ljudi kako gromoglasno pozdravljaju voditelja programa, koji je u prisustvu četničkog vojvode Milete Pavićevića pomenuo Mandića.

"Poštovani prijatelji, imam obavezu da vam prenesem pozdrave od našeg zajedničkog prijatelja, sa kojim sam se sad čuo telefonom, a koji punih 18 godina u svakom smislu pomaže ovaj skup. Poželio nam je sve najljepše i da se lijepo provedemo – gospodin Andrija Mandić, koji vas je sve puno pozdravio", euforično je saopštio voditelj četničkog programa ispod šatora u Zaostru.

Lider Nove godinama se ne izjašnjava o navodima da ima titulu četničkog vojvode, a Pobjeda je u svom tekstu od 17. januara 2017. godine objavila da je upravo Mandić na skupu u Zaostru 8. avgusta 2016. nagrađen poveljom vojvode Milana Dobrašinovića, koja se dodjeljuje isključivo četničkom vojvodama.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Bungi

@zordan Smeće ti je ispred kuće, u komšiluku, opštini, gradu, u partiji, van partije,državi,...samo ti to ne vidiš jer si slijep od očiju svojih.

Žrtva seksualne revolucije

Kako javlja radio Erevan ,pozivajuci se na radio Moskva poruku im je poslao sam Čiča Draza!

nenad_mne

Šta mu to dođe četnički vojvoda - da li se za to polaže ili te neko časti? Kada vidim koje su to današnje vojvode, mislim, da se neko šprdao sa njima - a za bolje i nijesu!