10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević pokušao da objasni Rusima: Ukidanje CG sankcija protiv Moskve dovodi do raspada nove vlade

Politika

Comments 6

Knežević pokušao da objasni Rusima: Ukidanje CG sankcija protiv Moskve dovodi do raspada nove vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Veoma je važno da će nova vlada raditi po principu konsenzusa. I neophodno je znati da trenutno u njoj postoje određeni politički faktori koji vjeruju da antiruske sankcije treba ostaviti na snazi – kazao je danas Milan Knežević poslanik koalicije ZBCG za ruski portal ЭКСПЕРТ.

“Lično vjerujem da sankcije Rusiji treba ukinuti. Ali ne mogu na tome insistirati, niti zbog ovog pitanja dovoditi u pitanje rad same buduće vlade”.

Portal navodi da je “Knežević poznat po svojoj rusofilskoj poziciji”.

“Tačno je da smo razgovarali sa mitropolitom Amfilohijem, ali on nikada nije izjavio da je njegov stav da lideri DF-a ne treba da budu uključeni u buduću vladu”, kaže Knežević.

“Razgovarali smo (sa Amfilohijem) o potrebi da se Crna Gora vrati sebi, o prošlosti; zaista imam različite poglede na pojedine segmente crnogorske istorije u vezi sa mitropolitom – i on to već dugo zna”.

Komentari (6)

POŠALJI KOMENTAR

Vucedolac, Krstas

U dvadesetom vijeku Ti Knezevicu navodis misljenj Rista Radovica oko izbora vlade. Da li si ti pravoslavni vjernik ili ne, je tvoja privatna stvar. Konacno, svi vjerujemo u nesto i vjernici smo, ali ne vjerujemo u to u sta Ti vjerujes. Srednji vijek je to Knezevicu, cudi me da se zene ne protive.

europeac

Kneževiću, jedino ti izgleda vjeruješ u sebe. Cijela Crna Gora vidi koji si ti tip političara, Eto sad ko imaš kompromitirajući matrijal za sve koji nijesu s tobom u štihu. Umorio si sav crnogorski narod i na vlasti te niko ne treba, ROĐENI SI OPOZICIONAR i tu ćeš 100% i ostati, a da ti to i ne znaš

58SINDON

Sto je rekao Knezevic i sto hoce? Nasi Crnogorci uvek ponizavani. Dukanovic treba da otputuje u Moskvu da se pricati sto se desilo oko nase Crne Gore sa putinom. Putin treba da shvati. Crnogorci nijesu Srbijanci ne pisem Srbi. Jer Srbijanci ne vole Srbijanci vec Srbi. Pozzzzz