11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Crnogorski Koštunica Zdravko Krivokapić opet loše informisan

Politika

Comments 2

DPS: Crnogorski Koštunica Zdravko Krivokapić opet loše informisan

Autor: Antena M

  • Viber

Iz DPS-a reagovali su na navode Zdravka Krivokapića, koje je iznio u autorskom tekstu za "Vašington tajms", u kojem je, između ostalog, kazao da je Vlada "namještala glasove, progonila hrišćane i zavaravala manjine".

"Zdravko Krivokapić, u narodu već poznat pod nadimkom crnogorski Koštunica, zbog opravdanja da se slučajno i ničim izazvan našao u kući sa četničkim vojvodama i teroristima, najnovijom izjavom da Vlada progoni hrišćane, prevazišao je u izricanju gluposti i neprevaziđenog u toj kategoriji - Nebojšu Medojevića.

Taman kad smo postali imuni na Krivokapićeve besmislice - od uvođenja dinara, do retorske upitanosti  “kako neko može biti terorista ako je američki državljanin (a pritom je baš u Americi osuđen za terorizam?!)”, on je crnogorsku javnost zapanjio ovim bezočnim neistinama koje je vjerujemo izveo pogrešnom analogijom znajući da upravo njegovi četnici progone građane druge vjeroispovijesti", piše u saoštenju DPS-a.

Ovom, kako su kazali iz te partije, sramnom izjavom potencijalni  mandatar, samo unižava funkciju na koju pretenduje i, prema njihovim riječima, pokazuje da je nije dostojan.

"Izjavama poput ove, ili one o DPS koji daje desetine miliona da prekroji izbornu volju, uz populizam i demagogiju kojima je nadmašio i Abazovića, Krivokapić se za sada kandidovao samo za još jednog neodgovornog političara koji u euforiji izazvanoj novonastalim okolnostima sve češće nastupa u ulozi klasičnog politikanta.

Vjerujemo da će se ispuniti želja gospodina Krivokapića da postane premijer, i da pregleda svaki dokument aktuelne Vlade. Tada od njega očekujemo izvinjenje za sve besmislice koje je izgovarao u kampanji. U suprotnom biće samo jedan od neozbiljnih politikanata, kojih smo se nagledali u savremenoj političkoj istoriji Crne Gore", piše u saopštenju.

Krivokapić je u pomenutom tekstu kazao da je ove sedmice narod Crne Gore  svjedočio čudu: "porazu, nakon 30. neprekidnih godina na vlasti korumpirane vlade."

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Ksenija Nikšić

@Tajfun Istina,Romima su davali po 100€,porodicama od 5000€ pa na dalje,uzeli odgovornost da mnogima otplaćuju kredite,sve se zna...pare oće đe burgija neće

Tajfun

Neka odgovori gospodim Krivokapic,cijim novcem su kupovali glasove prije izbora u CG,jeli istina da su kupili od 10 do 15 hiljafa labilnih glasaca DPS-a,da su glas placali od 100 do 1000e,da je organizator svega bila SPC i Risto Radovic.