6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Carević: Popovi odradili dezinfekciju, dezinsekciju i demonizaciju Opštine?!

Politika

Tag Video
Comments 45

Carević: Popovi odradili dezinfekciju, dezinsekciju i demonizaciju Opštine?!

Autor: Antena M

  • Viber
Poslušajte izjavu Carevića!

Čelnici budvanske opštine, predsjednik Marko Bato Carević i šef parlamenta Krsto Radović gostovali su sinoć na lokalnoj televiziji, u emisiji Okrugli sto. Kompletnu emisiju možete pogledati... ako vam bude  do toga nako kratkog inserta iz odgovora u kojem stari-novi gradonačelnik prijestonice crnogorskog turizma pokušava da objasni šta su popovi radili u prostorijama Opštine, na dan njegove inauguracije.

Nije tajna da je Marko Bato Carević oduvijek bio vještiji u računu, nego u retorici. Njegovo bogatstvo zorno svjedoči o tome.

No, za jednog zvaničnika, makar i opštinskog, ovakav manjak vještine baratanja riječima prijeti da postane dramatičan politički problem! Da li je u konkretnom odgovoru gospodin Carević uporedio odbornike bivše većine sa mikroorganizmima, a sadašnje sa bubarusima? Da li je povukao znak jednakosti između SPC i nekog preduzeća koje se bavi sanitarnom zaštitom? Ili, još gore - kompanijom za obavljanje đavoljih poslova?

U pravu ste, jeste tužno i jeste strašno i nikom zrelom i odgovornom, slušajući ovu emisiju nije bilo do smijeha. Uz dužno poštovanje Marka Carevića kao građanina, ono što prethodnih dana gledamo i slušamo od njega ili pod njegovom komandom, civilizacijski je sunovrat. Možda je ova država u svijetu bila na lošem glasu zbog kriminala i korupcije, ali nikad kao sad nije bila zemlja za sprdnju.

U svakom slučaju, predsjednik Carević bio je značajno jasniji kad se dotakao Dritana Abazovića, a povodom kritike kojom se oglasila budvanska URA. Što je, sad, problem da pop dođe da "prekadi" u Opštinu, a kad je "borba oko fotelja" Abazoviću nije bio problem da ode u Ostrog..."slava mu i milost"?

I da nam je, svima, Bog u pomoć.. u skladu sa principom sekularnosti, zapisanim u Ustavu Crne Gore.

 

Komentari (45)

POŠALJI KOMENTAR

Šako

Biće još bolesti i nevremena strašnih.....jahači apokalipse su krenuli...sotona koja se predstavlja kao duhovni vođa risto sotona odlučuje o vlasti državi i životu jedne države odnosno sotona.... Dobio je narod sa nacionalnim svecima i mržnjom prema drugima... Biće svašta....

Ivan

Trebalo je upravi budve dezinfikovati mozgove posto su kao deponije.. A evo pocese posrbice crnogorske da se klanjaju i ljube ruke iako niko u istoriji nikad u cg nije to radio..u trendu postase sotona i rukoljub pusonjic

delboj

U pravu je covjek. Uradili su demonizaciju.