9 °

max 14 ° / min 8 °

Petak

04.12.

14° / 8°

Subota

05.12.

16° / 8°

Nedjelja

06.12.

16° / 9°

Ponedjeljak

07.12.

13° / 11°

Utorak

08.12.

12° / 8°

Srijeda

09.12.

12° / 10°

Četvrtak

10.12.

12° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuk Drašković: Država Crna Gora je starija od Srbije, čudi me kako je narod krenuo za popovima

Politika

Tag Gallery
Comments 3

Izvor: balkantimes.press

Autor: Antena M

  • Viber

Vuk Drašković: Država Crna Gora je starija od Srbije, čudi me kako je narod krenuo za popovima

Crna Gora se pretvara u pravoslavni Iran - u njoj se događa guslanje nakon izbora, kazao je Vuk Drašković za TV Face.

"Godinama se govori da Crnogorci ne postoje, da je to izmišljeni narod, da je Crna Gora ustaška. Crnogorci u 21. vijeku izmanipulisani, predaju se stihiji koja je anticivilizacijska, nazadna i retrogradna! Toga nije bilo u Crnoj Gori. U Crnoj Gori se događa guslanje nakon izbora", kazao je on.

Tri koalicije će, vjeruje, sastaviti Vladu, a one su, kako je naveo, jedinstvene u retrogradnom političkom projektu.

"Koalicija gusla, pokušava se predstaviti Zapadu da je prozapadna, a nema tu ništa prozapadno! Mandatara biraju u manastiru, crkveni poglavari koji su antizapadni i anticivilizacijski. 

Koalicija je nesložna, šarolika. Sastaviće vladu, mnogo je uloženo u taj projekat, da bi on propao. Ne smije propasti, ne daju moćni pokrovitelji. Granice na Balkanu ne smije niko dirati. Ne vjerujem da će doći do ratnog scenarija. Plaši me globalna situacija koja podsjeća na vrijeme poslije velikog rata. Rusija se javlja kao sila koja je pokrovitelj svakog nazadnog, anticivilazijskog, populističkog, separatističkog, nacionalističkog i nacističkog pokreta u Evropi. Ne može ovo trajati beskonačno. Amerika se vraća na Balkan. Ne treba se plašiti, već radovati tom povratku", kazao je, između ostalog, Drašković.

Pogledajte čitav intervju:

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Ctrl

@@@@@2 Tako je.Mada opet nije dobro proklinjati nikoga,Hriscanstvo nisu kletve,vec Ljubav,ali oni koji koriste Svetitelje u takve svrhe i ciljeve navlace sami na sebe veliko prokletstvo i cine tezak grijeh.

@@@@2

DAKLE Risto od SV VASILIJA pravi rugobu koja kune ljude koji ne misle kao on.Zivo meso sa kosti otpadalo od onoga ko Sv Vasilija unizava i pretvara u MARKETINSKU MASKOTU POLITICKIH IZBORA.SLAVA TI I MILOS SVETI COVJECE VASILIJE!!!!

@@@@1

Narodu se imedju ostaloga prijetilo KLETVOM SV VASILIJA OSTROSKOGA a nema novinara u CG koji smije pitati Rista ili Micovic kakva je i gdje je zapisana ta kletva i da nam je citiraju.SV VASILIJE slava mu i milost nije bio ratni zlocinac nego je lijecio ljude svih konfesija a Risto ga na svoj nivo