16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Nijedan naš funkcioner niti je pomenut, niti je njegovo ime razmatrano za neki resor

Politika

Comments 1

Demokrate: Nijedan naš funkcioner niti je pomenut, niti je njegovo ime razmatrano za neki resor

Autor: Antena M

  • Viber

"Pojedini mediji prethodnih dana imaju ambiciju da Demokratama i nasoj koaliciji raspoređuju resore u budućoj Vladi Crne Gore, služeći se prije svega špekulacijama, a ne činjenicama. Mi smo odgovorni politički činioci koji u ovoj fazi pregovora, razgovaraju isključivo o resorima i usmjereni su na što efikasnije formiranje Vlade Crne Gore", navedeno je u saopštenju Demokrata.

Kako dodaju, nijedan funkcioner Demokrata, niti je pomenut niti je njegovo ime razmatrano kao opcija za angažman u bilo kom resoru.

"Iz prostog razloga što će ta tema biti na dnevnom redu tek nakon raspodjele resora. Na to nas obavezuje prije svega Statut, odgovornost prema građanima Crne Gore, ali i postovanje nasih funkcionera, jer ne dozvoljavamo igranje sa imenima i sudbinama ljudi, jer ovo nije kviz ili licitacija za kupovinu vozila, vec ozbiljan i odgovoran posao.

Nakon dogovora o raspodjeli resora po demokratskim i utvrđenim principima, a shodno participaciji naše koalicije, odnosno Kluba poslanika u Skupštini Crne Gore, predlozicemo kandidate za funkcije koje pripadaju nasoj koaliciji", naveli su iz Demokrata.

Nakon što u skladu sa unutarpartijskim procedurama budu poznata imena budućih funkcionera u ime Demokrata, ona će biti saopštena javnosti, zaključili suu saopštenju.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

gost

"... nijedan funkcioner Demokrata, niti je pomenut niti je njegovo ime razmatrano kao opcija za angažman u bilo kom resoru." Vjerujem vam, bogami, nemate vi strucnosti za to. Ako vas zapadne kakvo ministarstvo sporta ili bez portfelja i bicete presrecni. Tu su najmanje sanse da vam se rabota pozna.