11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjednik Parlamenta Alžira čestitao Bečiću

Politika

Comments 0

Predsjednik Parlamenta Alžira čestitao Bečiću

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjedniku Skupštine Crne Gore Aleksi Bečiću u ime članova Nacionalne narodne skupštine Alžira i svoje ime čestitku je uputio Sliman Šenin, predsjednik alžirskog parlamenta.

„Želim da iskoristim priliku da izrazim potpunu spremnost da sa Vama radimo na razvoju naših parlamentarnih odnosa, a u korist naše dvije prijateljske zemlje“, naveo je Šanin u čestitki.

Bečić je, u odgovoru na čestitku, istakao da vjeruje da će imajući u vidu obostranu jasnu spremnost za intenziviranje saradnje, Crna Gora i Alžir zajedničkim naporima dodatno učvrstiti političke veze i podstaći ekonomsku saradnju u oblastima od zajedničkog interesa.

„Radujem se unapređenju parlamentarne saradnje sa prijateljskim Alžirom, te Vas podsjećam da je u prethodnom sazivu Skupštine Crne Gore pokrenuta inicijativa za formiranje grupe prijateljstva sa Nacionalnom narodnom skupštinom Alžira. Izražavam očekivanje da ćemo uskoro biti u prilici da formiramo grupu prijateljstva, o čemu ću Vas, sa zadovoljstvom, blagovremeno informisati“, naveo je Bečić u pismu zahvalnosti.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR