14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Insistiranje na pojedincima iz pobjedničkih koalicija nije interes građana ni države

Politika

Comments 5

Krivokapić: Insistiranje na pojedincima iz pobjedničkih koalicija nije interes građana ni države

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Lider koalicije ZBCG i mandatar nove Vlade  Zdravko Krivokapić kazao je da se nijedna stranka pobjedničke koalicije ne isključuje iz procesa formiranja Vlade, ali da CG čekaju teški i istorijski izazovi koje samo Vlada sa ekspertskim karakterom može prevazići.

"Nijedna stranka pobjedničke koalicije ne isključuje se iz procesa formiranja Vlade. Ali insistiranje na pojedincima iz tih koalicija nije interes građana ni države! CG čekaju teški i istorijski izazovi koje samo Vlada sa ekspertskim karakterom može prevazići", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Podsjetimo, danas je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić kazao se taj savez zalaže za konstituisanje Vlade od ljudi koji su, kako je naveo, dominantno doprinijeli smjeni režima.

"Po jednostavnom principu - da svakom pripadne ono što je osvojio i da svako na ta mjesta ostavi svoga, koji će odgovarati za politiku koja treba da se realizuje", naveo je Mandić.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Onako samo

Kako goj oj Zdravko......kako goj oj.

drago

Pa njih i treba udaljiti sto dalje od svega..seljacki tipovi politicara koji nista dobro ne mogu donijeti ni jednoj drzavi.Dzaba su im diplome,njihovo znanje i sposobnost ne idu dalje od njive i ovaca..vecina su zavrsili skolu da bi pobjegli od sela i motike,ali je selo ostalo duboko u njima..

Ljiljana

@Mutis, mutis! Tacno! Jeziv lik. Pritvoran i licemjeran mrzitelj, sa oni skiljavim pogledom i iskosenim poluosmjehom ceka Rista i dalja naredjenja.